Skift navnet på iPhone-transportøren

Du kan ændre navnet på din iPhone ved hjælp af et gratis værktøj kaldet "Falsk operatør", der er tilgængelig via Cydia-butikken. Installation af værktøjet kræver en jailbreak, og derefter navnet på transportøren er justeret via appen Indstillinger.

Hvis du vil have appen, efter du har jailbroken din telefon (du kan downloade redsn0w 0.9.6b6 hvis du har brug for den nyeste jb app), skal du bare søge i Cydia-butikken for "Falsk operatør" og installere den.

Justering af operatørnavnet er en sjov måde at tilpasse din iPhone på, og mange mennesker vil sætte det til eget navn eller hvad som helst andet. Denne og lignende apps er den primære metode til at oprette falske Verizon iPhone-billeder, der er blevet noget populære rundt om i nettet (et eksempel på en påstået Verizon iPhone med navnet på operatøren), som du kan se i billedet nedenfor:

Fordi det er så nemt at ændre navnet på iPhone-bæreren, skal du ikke tage disse billeder som noget som helst tegn på, at en iPhone flytter til et nyt netværk.