Sådan finder du en kopi af sendte e-mails i Windows

Windows e-mail-klienter (for eksempel Outlook Express, Windows Live Email og Windows Mail) giver brugerne mulighed for at gemme e-mails, der er sendt. Som standard viser e-mail-klienten disse sendte e-mails i mappen "Sendte varer" i e-mail-programmet.

Windows gemmer disse sendte e-mails i en applikationsdatabasemappe et andet sted på din computers harddisk. Når du har fundet den mappe, hvor e-mail-klienten gemmer e-mail-filerne, kan du få adgang til de sendte e-mail-poster.

Se mappen "Sendte e-mails" i e-mail-klienten

Trin 1

Åbn din Windows e-mail-klient. Vælg "Vis" fra menulinjen. Vælg "Layout" i menuen.

Trin 2

Marker afkrydsningsfeltet "Mappeliste" i afsnittet "Grundlæggende". Klik på "OK".

Se i ruden til venstre i e-mail-klienten. Klik på pilen på linket "Lokale mapper" for at udvide mappetræet. Se på listen efter "Sendte varer." Klik på mappen. I den store rude til højre vil du se en liste over alle de sendte e-mails.

Find mappen "Sendte e-mails" til lagringsdatabase

Trin 1

Åbn din Windows e-mail-klient. Vælg "Værktøjer" fra menulinjen. Vælg "Indstillinger" i menuen.

Trin 2

Hvis du bruger Windows Live Mail eller Windows Mail, skal du klikke på fanen "Avanceret". Klik på knappen "Vedligeholdelse" under "Vedligeholdelse og fejlfinding."

Hvis du bruger Outlook Express, skal du klikke på fanen "Vedligeholdelse".

Trin 3

Klik på knappen "Gem mappe". Et vindue vises med placeringen af ​​den sendte e-mail-databasemappe. Fremhæv mappeoplysningerne i vinduet. Tryk på "CTRL" og "C" på dit tastatur for at kopiere de fremhævede mappeoplysninger.

Trin 4

Gå til menuen "Start" og klik på "Kør". Tryk på "CTRL" og "V" på dit tastatur for at indsætte mappeoplysningerne. Klik på "OK". Mappen med dine e-mail-oplysninger vises.

Dobbeltklik på "Lokale mapper" for at åbne mappen. Dobbeltklik på "Sendte emner" for at åbne mappen og se .dbx-filerne.