Sådan spiller du multiplayer-spil på Xbox 360

Elementer, du har brug for

  • Xbox Live-abonnementskode eller kredit- eller betalingskort.

  • internetforbindelse

  • Router eller modem

  • Trådløs Xbox 360-adapter (valgfri)

Xbox 360, en spilkonsol oprettet af Microsoft, giver spillere mulighed for at konkurrere i online multiplayer-kampe ved hjælp af sin Xbox Live-tjeneste. Alt, hvad der kræves, er en guld Xbox Live-konto. Opsætning af din konto er en simpel proces, der kan gennemføres ved hjælp af din konsol. Når det er konfigureret, kan du logge ind og spille ethvert af dine multiplayer-spil ved hjælp af Xbox 360's unikke matchmaking-funktioner.

Opret din Xbox Live-forbindelse ved at forbinde din Xbox 360 til højhastighedsinternet. Der er to muligheder: Tilslutning til dit netværk via Ethernet-kabel eller tilslutning til dit netværk via en trådløs adapter. Den enkleste og hurtigste forbindelse er at oprette forbindelse via Ethernet-kabel direkte til dit modem eller din router. Hvis du skal oprette forbindelse trådløst, skal du bruge den trådløse Xbox 360-adapter, der sælges separat. Se afsnittet Ressourcer nedenfor for forbindelsestip.

Test din Xbox Live-forbindelse efter tilslutning af din Xbox 360 til dit højhastighedsinternet. Naviger til instrumentbrættet, vælg "Min Xbox", vælg "Systemindstillinger" og derefter "Netværksindstillinger." Kør diagnosticeringstesten for at bekræfte, at din forbindelse fungerer. Din Xbox 360 tilbyder tip til fejlfinding, hvis testen mislykkes.

Opret en Xbox Live guldkonto. Log ud af alle profiler, og tryk derefter på knappen "Guide", og vælg "Join Xbox Live". Følg vejledningen, indtast din fakturering og personlige oplysninger. Du vælger også dit gamertag under denne proces, som fungerer som dit online navn og identitet. Endelig vil du tilpasse din profil. Din Xbox 360 opretter derefter kontoen.

Indsæt dit Xbox Live-multiplayer-spil, og åbn spillets Xbox Live-multiplayer-menu. Forskellige spil har forskellige muligheder, men visse funktioner forbliver de samme i alle multiplayer-spil. Der er det TrueSkill rangerede matchmaking-system, som sætter dig mod spillere med lignende færdighedsniveauer. Der er også urankede spillerkampe, hvor du kan øve og finpudse dine færdigheder i en ikke-konkurrencepræget atmosfære. Endelig er der quickmatch-matchmaking-systemet, der automatisk søger efter spil til dig, uanset om de er rangliste eller rangeret.

Tilføj og leg med venner. Xbox Live giver brugerne mulighed for at tilføje op til 100 venner. Tilføj en ven ved at trykke på "Guide" -knappen, navigere til fanen "Friends" og derefter vælge "Add Friend". Indtast din vens gamertag, tryk derefter på knappen "Start", og vælg "Send anmodning om ven." Din ven bliver nødt til at bekræfte anmodningen om at gennemføre processen. Du kan spille multiplayerspil med venner ved at åbne din venneliste og invitere dem til en spillobby.

Kommuniker med venner og modstandere ved hjælp af et Xbox 360-headset. Den kablede Xbox 360 tilsluttes din controller. Når den er tilsluttet, kan du tale i mikrofonen og lytte til andre fra ørestykket.