Sådan tjener du penge på Metacafe

Internettet har skabt nye muligheder for at tjene penge --- ikke kun fagfolk, men også amatører. Alt hvad du behøver for at få succes med Metacafe er en smule webkyndig og en sjov video. Lær hvordan du kan tjene penge på Metacafe.

Trin 1

Besøg Metacafes websted (se Ressourcer nedenfor for link). Rul ned til bunden af ​​Metacafe-hjemmesiden, og klik på linket, der siger "Content Partners" under overskriften "Arbejd med os." Du skal udfylde et grundlæggende spørgeskema (navn, websted, e-mail-adresse). Metacafe-teamet vil svare dig med en e-mail for at hjælpe dig med at oprette din indholdspartner-konto.

Trin 2

Begynd at uploade videoer til webstedet. De videoer, der klarer sig bedst, er brugeroprettede og normalt humoristiske. At udvikle en niche er en god måde at sikre en loyal følge på. Metacafe betaler sine partnere $ 5,00 pr. 1.000 sidevisninger. Jo mere interessante dine videoer er, jo flere penge kan de tjene.

Marker de videoer, du har uploadet til Metacafe. En af de bedste måder at gøre dette på er ved at have en blog, der linker til dine Metacafe-videoer. Brug webfora til at hjælpe med at sprede ordet. Målet er at øge besøgende til dine videoer og holde dem vende tilbage for mere. Du modtager en e-mail-erklæring, der viser besøgende til dine videoer og en månedlig betaling via PayPal.