5 Simple & Beautiful Smooth Gradient Baggrunde

Næsten alle elsker flotte tapeter til at spruce op på deres desktops og baggrunde, men nogle gange er oplagt natur lidt distraherende. I stedet for at regne med noget helt kedeligt, er et vidunderligt mellemvalg at bruge nogle flotte farvegradienter som tapet i stedet, og det er præcis det, som disse fem valg tilbyder i forskellige farver.

Med valg af brændende røde og appelsiner, isy blues, brillante turkis eller nighttime greener og dusky purples dækker disse smukt simple tapeter et vidunderligt udvalg af gradienter og ser helt fantastisk ud som tapet.

Hvert billede tilbydes med en opløsning på 2560 × 1600, så de er sikker på at passe til din Mac, iPad, iPhone, Windows PC, Android-telefon eller hvad du ellers vil gøre med nogle smukke farver uden at være alt for distraherende eller ubehagelige.

Grib tapet pakken fra nedenstående link fra Imeos:

  • Grib 5 pack wallpaper ZIP fil fra mimeos (download link er nederst på deres side, eller brug dette direkte link til zip-filen)

God fornøjelse! Og som altid, hvis du ikke kan lide disse billeder til din baggrundsbilde, så sørg for at gennemse vores tapetarkiver for at finde noget, du gør i stedet for.

Tak til Dan for tapetets tip. Hvis du har nogle fantastiske tapeter, du vil dele med os, skal du bare skyde os en mail eller en tweet.