Instruktioner til en GPX Clock Radio

GPX er en St. Louis-baseret elektronikproducent med en bred vifte af produkter, herunder kompakte køleskabe, karaoke-systemer, MP3-afspillere og fladskærms-tv. Blandt disse er en række urradioer med forskellige funktioner og muligheder, inklusive modeller med cd-afspillere og MP3-afspiller-dockingstationer. GPX-urradioer er designet til at betjenes med minimal forberedelse, så du kan slappe af med din yndlingsmusik og aldrig sove mere, medmindre du drager for meget ud af snooze-knappen.

Trin 1

Sæt lysnetadapterkablet i dets indgang på bagsiden af ​​urradioen, og sæt adapteren i en stikkontakt eller stikkontakt i nærheden. Tryk og hold knappen "Time" eller "Clock" (afhængigt af den specifikke model), tryk på knappen "Hour" for at justere timen (noter dig "PM" -indikatoren på displayet), og tryk derefter på "Minute" "knap for at justere minut for at indstille tiden. Slip knappen "Tid" eller "Ur", når du er færdig.

Trin 2

Tryk og hold på "Alarm" -knappen (eller "AL1" eller "AL2" for modeller med dobbelt alarmer), tryk på "Hour" -knappen for at justere timen og "Minute" -knappen for at justere minut for at indstille en alarm, og slip "Alarm" -knappen efter indstilling af tiden. På grundlæggende modeller skal du justere "Auto / Off / On" -kontakten til "Auto" -positionen for at aktivere alarmen og dreje på "Volume / Buzzer" -knappen for enten at indstille alarmlydstyrken eller indstille den til summertilstand. På andre modeller skal du holde knappen "AL1" eller "AL2" nede og trykke på knappen "AM / FM / Aux" for at vågne til summeren eller de aktuelle radioindstillinger.

Trin 3

Drej kontakten "Auto / Off / On" til "On" -positionen (eller tryk på "Power / AL Off" -knappen med andre modeller) for at tænde radioen. Brug "AM / FM" -knappen eller -knappen til at vælge båndet, og flyt tuninghjulet, eller tryk på "Tun + / HR" eller "Tun- / Min" -knappen for at indstille til den valgte station. For modeller med digital radiovisning skal du trykke på knappen "Memory" og trykke på knappen "AL1 / P-" eller "AL2 / P +" for at vælge et forudindstillet nummer, og derefter trykke på "Memory" igen for at gemme denne indstilling. Juster FM-ledningsantennen om nødvendigt for at forbedre modtagelsen.

Åbn CD-døren, og indsæt en CD, hvis din model har en CD-afspiller, eller læg en MP3-afspiller i dockingporten, hvis din model tilbyder denne funktion til at afspille musik i et af disse formater. For CD-modeller skal du indstille "Buzz / Radio / CD" -kontakten til "CD" og trykke på "Afspil / pause" for at starte afspilningen. For MP3-modeller skal du trykke på knappen "Source" for at vælge iPod-tilstand og bruge MP3-afspillerens knapper til at afspille musikfiler.