Sådan oprettes et hyperlink i en PDF-fil

Du kan ikke bruge den gratis Acrobat Reader til at tilføje hyperlinks til en PDF, men flere gratis eller billige PDF-redaktører gør jobbet for dig, eller du kan købe guldstandarden Adobe Acrobat. Gratis værktøjer varierer meget, og mange understøtter ikke muligheden for at tilføje hyperlinks. Blandt dem der gør det er PDFescape, PDFill og OpenOffice Draw, der bruges med et specielt PDF-import plugin. PDFescape tilbyder en online editor samt en desktopversion mod betaling, mens PDFill og Draw kun leveres som desktop-software.

Dokumenter, du opretter ved hjælp af Microsoft Office 2013, producerer klikbare hyperlinks, når du gemmer filen som en PDF.

PDF-skema

PDFescapes gratis onlineversion er fuldt funktionel, men viser bannerannoncer, mens Premium-versionen er annonceringsfri og tilbyder mere filopbevaring til $ 20 pr. År fra udgivelsesdatoen. Den gratis version understøtter oprettelsen af ​​hyperlinks samt andre redigeringsværktøjer. Virksomheden tilbyder også en desktopversion, deskPDF Studio X, som du downloader til din computer og installerer. Studio X er virksomhedens mest robuste tilbud på $ 60 for en livstidslicens.

Hvis du vil tilføje hyperlinks til din PDF ved hjælp af en hvilken som helst version af PDFescape, skal du åbne hjemmesiden, klikke på "Rediger din PDF nu" og følge vejledningen for at vælge enten den gratis PDFescape, Premium-versionen eller Studio X. For onlineversionen skal du vælge enten at oprette et PDF-dokument, upload en eller rediger en tidligere åbnet PDF, som du har gemt på webstedets servere. I den åbne PDF skal du vælge fanen "Indsæt", vælge "Link" og derefter bruge din markør til at trække hen over den tekst, du vil blive link. Indtast URL'en i pop op-vinduet, og tryk på "OK". Gem dit dokument tilbage på din computer ved at klikke på "Gem og download".

PDFill PDF Editor

PDFill PDF Editor er et gratis desktop-program med en række værktøjer med en bred vifte af redigeringsfunktioner. Når du har downloadet og installeret den, skal du åbne din PDF i PDFill ved at højreklikke på den, vælge "Åbn med" og derefter vælge "Vælg standardprogram." Åbn placeringen af ​​din PDF Fill-installation, og vælg "PDFill Editor 11.0." Fjern markeringen af ​​"Brug altid det valgte program til at åbne denne type fil" for at fortsætte med at åbne dine PDF-filer i dit standardprogram. Klik på “OK” for at åbne filen. Tilføj et link ved hjælp af menuen Indsæt.

OpenOffice Draw med PDF-import til Apache OpenOffice Extension

Når det er udstyret med PDF Import-udvidelsen, gør OpenOffice Draw et imponerende job med at åbne og konvertere en PDF, selvom din PDF har et komplekst design, kan det muligvis ikke gengive perfekt.

Udvidelsen tilbyder også en meget sej funktion: du kan gemme den redigerede fil som en hybridfil - selvom den har en PDF-udvidelse, så enhver PDF-læser kan åbne den, vil den faktisk være en hybrid PDF / ODF-fil, der er i stand til åbnes til redigering af ethvert OpenOffice-program.

Først skal du downloade og installere OpenOffice, hvis du ikke allerede har det, og derefter downloade og installere PDF-import til Apache OpenOffice-udvidelse. Hvis OpenOffice Draw er åben, skal du lukke, åbne den igen og derefter åbne din PDF-fil. Vælg teksten, hvor du vil have hyperlinket, åbn menuen "Indsæt" og klik på "Hyperlink" for at åbne dialogen Hyperlink. Fanen Internet i venstre sidebjælke er som standard aktiveret. Hvis du tilføjer et link til et websted, skal du indtaste URL'en i feltet Target og konfigurere din URL med eventuelle tilpassede indstillinger, f.eks. Til at identificere et mål. Når du er færdig med dine redigeringer, skal du vælge "Eksporter som PDF" i menuen Filer.

Adobe Acrobat Standard eller Pro

Hvis du har Adobe Acrobat, enten standard- eller pro-versionen, skal du tilføje et link ved hjælp af linkværktøjet. I menuen Funktioner skal du vælge "Indhold" og derefter "Link". Denne kommando aktiverer alle links, der i øjeblikket findes i dit dokument, og identificerer dem med sorte rektangler. For at oprette et nyt link skal du trække markøren for at oprette et rektangel rundt om teksten, hvor du vil have linket, og vælge dine linkindstillinger. Du kan linke til enten en side i det samme dokument, en anden fil, en webside, eller du kan oprette et brugerdefineret link, der udfører en bestemt handling, når der klikkes på, såsom at åbne en menu.

Microsoft Office 2013

Microsoft Office 2010 og 2013 kan gemme et Office-dokument som en PDF-fil uden specielle tilføjelsesprogrammer eller software. Denne mulighed er ikke tilgængelig i tidligere versioner, hvilket krævede en særlig tilføjelse til at gemme filer som PDF-filer. Ethvert hyperlink, du tilføjer til din fil, konverteres til et klikbart link, hvis du gemmer filen som en PDF. For at tilføje et link til et Office-dokument - såsom Word, Excel eller PowerPoint - skal du højreklikke på den tekst, du vil blive et link, og vælge "Hyperlink". For at linke til et websted skal du indtaste webadressen i adressefeltet. Alternativt kan du linke til et sted i dokumentet eller i et nyt dokument.

For at gemme filen som PDF skal du vælge menuen "Filer", "Gem som" og derefter vælge den placering, hvor du vil gemme filen. I dialogboksen "Gem som" skal du vælge "PDF (* .pdf)" i rullemenuen "Gem som type". For at minimere filstørrelsen til onlinedistribution skal du vælge "Minimumstørrelse (Publishing Online)". Klik på knappen "Valgmuligheder" for at tilpasse PDF-filen, f.eks. Kun for at udskrive et sideområde eller for at inkludere oplysninger, der ikke er udskrivning. Klik på "OK" for at lukke dialogboksen Indstillinger, hvis du har åbnet den. Klik på "Gem". Åbn din PDF i en hvilken som helst PDF-læser for at teste dit link.