Sådan foretages fejlfinding af en Olympus Digital Voice Recorder

Olympus tilbyder en række digitale stemmeoptagere. Disse oplysninger gælder for modellerne WS-320M, WS-310M og WS-300M. Disse modeller gør det muligt at gemme og komprimere optagelser på et flashdrev for nem brug og dataoverførsel. Optagelser kan let overføres til og fra Olympus WS-300 produktserien ved hjælp af din pc.

Skærmen er tom

Trin 1

Kontroller, om batteriet er korrekt isat, og polariteten er i den rigtige position.

Trin 2

Udskift batteriet for at sikre, at det ikke er dødt eller lavt.

Kontroller, om optageren er sat i ventetilstand. Dette kan afbryde displayet. I så fald skal du frigive holdetilstand og genstarte enheden.

Optagefunktion fungerer ikke

Trin 1

Slet unødvendige filer på optageren. Optagelsestilstanden fungerer muligvis ikke, hvis der ikke er nok plads tilbage til at tilføje nye filer.

Trin 2

Skift mapper, og prøv at optage i en anden mappe. Den maksimale lagringskapacitet er muligvis nået i denne individuelle mappe.

Skift enheden til stemmetilstand. Hvis enheden er i musiktilstand, optager den ikke.

Filer slettes ikke

Trin 1

Skift filens status fra låst til ulåst.

Trin 2

Vælg mappeknappen i menuen.

Trin 3

Brug piletasterne til at vælge den fil, du vil låse op. Når du når denne fil, skal du trykke på "OK" og holde den nede i mindst 1 sekund.

Trin 4

Vælg knappen "+" / "-" for at få adgang til undermenuen. Dette er det område, hvor du kan få adgang til oplåsningsfunktionen.

Tryk på "OK", når ordet "Lås op" vises på skærmen. Dette skulle låse filen op. Knappen "+" / "-" giver dig mulighed for at skifte mellem at låse og låse filen op.

Du kan ikke høre optagelsen

Trin 1

Tryk på "OK" -knappen, og hold den nede i mindst 1 sekund.

Trin 2

Brug knappen "+" / "-" til at vælge indstillingen "Mic Sense". Tryk på og hold knappen "OK" nede for at vælge denne.

Trin 3

Vælg knappen "+" / "-" til indstillingen "Conf." Dette er en optagelsesmulighed med højere følsomhed end standardvalget "Dict".

Trin 4

Tryk på knappen "OK" for at fuldføre valget "Conf"

Tryk på "Stop" for at afslutte menuen.