Sådan spiller du kabal på en Mac

Solitaire har været en af ​​de mange hæfteklammer i Windows-operativsystemet siden frigivelsen af ​​Windows 3.0 og har altid været noget, som Windows-brugere kunne holde over hovedet på Mac-brugere. Simpelthen fordi kabale ikke er forudinstalleret på Mac-computere, betyder det dog ikke, at den ikke er tilgængelig. Ved hjælp af Mac App Store kan du downloade en af ​​de mange tilgængelige versioner af solitaire og spille solitaire på din Mac-computer i et par enkle trin.

Trin 1

Klik på ikonet "App Store" i computerens dock for at starte Mac App Store. Du kan også finde det i Apple-rullemenuen øverst på skærmen. Du skal have forbindelse til internettet.

Trin 2

Klik på søgefeltet i øverste højre hjørne af App Store-vinduet for at placere computerens tekstmarkør der.

Trin 3

Skriv "Solitaire" i søgefeltet, og tryk på "Enter" -tasten. App Store genererer nu en liste over de applikationer, der matcher dine søgekriterier.

Trin 4

Klik på den pris, der er angivet under den patiensapplikation, du vil downloade. Nogle af de tilgængelige solitaire-applikationer er "Solitaire!", "Free Solitaire 3D" og "McSolitaire."

Trin 5

Klik på knappen "Installer app" under patiensprogrammet. Appen downloades automatisk og installeres på computeren.

Klik på "Finder" -ikonet i computerens dock, efterfulgt af mappeikonet "Applications". Dobbeltklik på applikationsikonet til det patiensprogram, du downloadede i trin 5. Programmet startes nu, og du kan begynde at spille patiens på din Mac-computer.