Sådan finder du en underopdeling efter navn

Underopdelinger oprettes ved at opdele en stor jordblok i mindre pakker, som derefter kan sælges eller udvikles individuelt. I USA bruges udtrykket "underopdeling" almindeligvis til at henvise til en boligudvikling eller et samfund, selvom det teknisk set er mange kommercielle udviklinger såsom indkøbscentre og industriparker også underopdelinger. Når den er udviklet til boliger, indeholder en underafdeling normalt huse med et lignende design eller tema. For eksempel er det usandsynligt, at en underafdeling i kolonistil indeholder huse i middelhavsstil. Hvis du har brug for at finde en underopdeling efter dens navn, er der flere metoder til rådighed.

Trin 1

Kontakt en lokal ejendomsmægler inden for det område, du ønsker at søge. Ejendomsmæglere er velbevandrede i nærliggende underafdelinger og vil være i stand til at hjælpe dig med din søgning. National Association of Realtors tilbyder en søgbar database til alle licenserede ejendomsmæglere i landet.

Trin 2

Giv ejendomsmægleren underopdelingsnavnet. Hvis du kender amtet eller byen, hvor underafdelingen er placeret, skal du også give disse oplysninger. Hvis ejendomsmægleren er i stand til at finde denne underopdeling, skal du nedskrive dens adresse på et ark papir. Brug denne adresse i en GPS-enhed, eller indtast disse oplysninger i en online kortretningstjeneste.

Naviger din webbrowser til en online søgemaskine. Indtast det underopdelingsnavn, du vil finde. Hvis du kender staten, amtet eller byen, hvor underafdelingen er placeret, vil dette hjælpe med at indsnævre resultaterne.