Hvordan kan jeg oprette forbindelse til WiFi på min computer?

Wi-Fi-teknologi gør det muligt for computere at oprette forbindelse til internettet via et trådløst lokalnetværk. Computere opretter forbindelse til et WLAN via en router, en enhed, der er kablet til et internetmodem og transmitterer netværksdata til nærliggende pc'er. For at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk skal din computer have et Wi-Fi- eller trådløst kort installeret, og det skal være tæt på et trådløst adgangspunkt eller en router. Inden du forsøger at oprette forbindelse til internettet, skal du sikre dig, at din pc har et trådløst kort installeret, og at kortet er aktiveret.

Bekræft, at computeren har et Wi-Fi-kort installeret. Klik på "Start". Skriv "devmgmt.msc" i søgefeltet. Tryk på "Enter" for at åbne Enhedshåndtering.

Udvid "Netværkskort". Hvis der ikke er nogen enhed med ordene "WLAN", "Wi-Fi" eller "Trådløst LAN" i navnet, har din computer muligvis ikke et Wi-Fi-kort. Tilslut et trådløst USB-kort til computeren, og installer enheden for at aktivere trådløse funktioner på din pc.

Klik på "Start". Højreklik på "Netværk". Vælg "Egenskaber" i kontekstmenuen for at åbne "Netværks- og delingscenter."

Vælg "Skift adapterindstillinger" i venstre rude. Klik på "Trådløs netværksforbindelse."

Klik på "Aktivér denne netværksenhed", hvis indstillingen vises i værktøjslinjen.

Klik på pilikonet på proceslinjen for at se alle programmerne i meddelelsesområdet. Klik på ikonet for trådløs netværksforbindelse for at se en liste over tilgængelige Wi-Fi-forbindelser.

Vælg et trådløst hotspot fra listen. Klik på "Opret forbindelse". Indtast netværksadgangskoden i det relevante felt, hvis det kræves, og klik derefter på "OK".

Start en browser, og naviger til et websted for at bekræfte, at forbindelsen fungerer.

Tips

Ikonet for trådløs netværksforbindelse ligner en signalbjælke.

Advarsler

Du bør ikke oprette forbindelse til et Wi-Fi-hotspot, medmindre du har tilladelse til at oprette forbindelse til dette netværk.