Sådan placeres Avalaunch på din Xbox

Elementer, du har brug for

  • CDRW eller DVD-disk

  • FlashFXP

  • CAT5 Ethernet-kabel

Installation af et alternativt dashboard som Avalaunch på din Xbox er en fantastisk måde at placere applikationer, emulatorer, filer og endda kopierede spil på din harddisk. Avalaunch kan være et forvirrende dashboard, der skal installeres korrekt på din Xbox. Metoden nedenfor hjælper dig med installationsprocessen og lader dig effektivt have Avalaunch-dashboardet kørende på din Xbox.

Lav et Xbox ISO-billede med Xiso

Naviger til SoftPedia (se Ressourcer), og klik på "Download" for at gemme Xiso på din computer. Installer Xiso, og åbn programmet.

Gå til "Værktøjer" og vælg "Opret en xISO." Gennemse mappen, der indeholder dine "Avalaunch" -filer, og vælg den. Bekræft, at "default.xbe" og avalaunch.ini er i din Avalaunch-mappe, og klik på "OK".

Vælg, hvor dit Avalaunch ISO-billede skal gemmes, og vælg, hvad du vil have dit gemte billede. Vælg "Gem", når du er færdig med at navngive mappen.

Brænd Avalaunch Dashboard

Naviger til Nero (se Ressourcer), og indtast din e-mail-adresse, og klik derefter på "Download" for at gemme Nero Burning ROM på din computer.

Gå til "Optager", og vælg optagerindstillingen. Vælg hvilken brænder du bruger, og klik på "OK".

Vælg "File" og vælg "Burn image." Søg efter dit Xbox-billede, og vælg "Åbn".

Vælg "Skriv", og vælg en maksimal skrivehastighed på "2x". Klik på "Færdiggør CD." Din disk, der indeholder Avalaunch, brændes.

Installation af Avalaunch til din Xbox

Naviger til FlashFXP (se Ressourcer) og klik på "Download" for at gemme FlashFXP på din computer. Installer FlashFXP på din computer, og åbn programmet. Tilslut CAT5 Ethernet-kablet fra Xbox Ethernet-porten til din computers Ethernet-port.

Indsæt Avalaunch-disken i din Xbox, og tænd for systemet. Vælg "System Utils", når Avalaunch indlæses. Vælg "Systemindstillinger" og vælg "IP." Noter din Xbox's IP-adresse.

Klik på "Hurtig forbindelse". Indtast Xbox "IP" -adressen. Indstil "brugernavn" og "adgangskode" til "Xbox". Indstil "Port" til "21." Vælg "Anvend" og "Opret forbindelse".

Sikkerhedskopier din Xbox-harddisk ved at vælge "C" og "E" i højre vindue i FlashFXP, højreklikke og vælge "Overfør". Din Xbox-harddisk sikkerhedskopieres til din computer i tilfælde af Xbox-systemfejl.

Klik på C-biblioteket på højre side af FlashFXP (Xbox-harddisk). Den sidste fil skal være xboxdash.xbe. Vælg xboxdash.xbe-filen, højreklik og vælg "Overfør som." Udfyld "msxboxdash.xbe" og klik på "ok." Gå til biblioteket på din computers harddisk, hvor Avalaunch er gemt. Du vil nu have en "avalaunch.ini" -fil og en "default.xbe". Omdøb "default.xbe" til "xboxdash.xbe." Når du er færdig, overfør "avalaunch.ini" og "xboxdash.xbe" til "C" -drevet på din Xbox. Hvis en meddelelse beder dig om at overskrive, skal du vælge "Ja". Naviger til det sted, du overførte "msxboxdash.xbe" til på din computer. Overfør filen igen (med det nye filnavn) til "C" på din Xbox-harddisk. Denne mulighed giver dig mulighed for at starte det originale Microsoft-dashboard fra Avalaunch. Fjern cd'en fra din Xbox, og genstart dit system. Din Xbox vil nu have Avalaunch installeret.

Tips

Undgå at bruge CD-R-diske, fordi de fleste Xbox-drev ikke kan læse dem. Det bedste medie er enten CDRW eller DVD. Hvis din Xbox har problemer med at læse den CDRW eller DVD, du valgte, kan du prøve at bruge et andet CRDW- eller DVD-mærke. Forskellige mærker af CDRW eller DVD kører forskelligt. Nogle accepteres, mens andre afvises.