Fix "Din forbindelse er ikke privat" Fejl i Google Chrome

Efter at have brugt en familie computere for nylig opdagede jeg, at deres Google Chrome-webbrowser konstant kaster en fejlmeddelelse "Din forbindelse er ikke privat" på mange websider, hvorved siden forhindres i indlæsning, medmindre de vælger at ignorere og genindlæse siden "ikke privat" . Meddelelsen "ikke privat" kan være lidt forvirrende, så det er ikke underligt, at det kan alarme nogle brugere. Interessant nok viste denne fejl sig både på deres Mac OS X Chrome-browser og en separat Windows-computer, der også brugte Chrome-browseren, og de var overbeviste om, at de havde været offer for noget udførligt hack.

Nå, være sikker på, at der ikke var nogen hack. Det viser sig, at dette er en bemærkelsesværdig simpel fejlmeddelelse, der skal rettes i Google Chrome, og så hvis du oplever fejlmeddelelsen "din forbindelse ikke privat" på en hvilken som helst computer, kan du hurtigt løse det uanset fejlen, der opstår på en Mac eller Windows PC.

Fastgørelse "Din forbindelse er ikke privat" Fejl i Chrome ved at korrigere systemuret

Den primære årsag til, at du kan støde på denne fejlmeddelelse skyldes, at computersystemet uret er indstillet forkert. Dette kan ske ved et uheld, ved strømafbrydelse, når en computer er slukket i længere tid, ved at dørbatteriet dør ved tidskørsel (bare tuller måske) eller ved simpelthen fejlagtigt at indstille uret til det forkerte tidspunkt . Dette er så nemt at rette, at det virkelig er ligegyldigt, hvordan det skete. Sådan gør du på Mac og Windows:

Løsning af fejlen i Chrome til Mac OS X ved at rette klokkeslæt:

  1. Afslut Chrome
  2. Gå til Apple-menuen og vælg "Systemindstillinger" og klik derefter på "Dato og klokkeslæt"
  3. Under fanen Dato og tid vælges "Indstil dato og klokkeslæt automatisk" og sørg for, at den er markeret, konfigureret til den relevante tidszone for din placering
  4. Genstart Chrome og genoptag webstedet, fejlmeddelelsen skal være væk

Hvis dette sker, efter at en Mac er slukket et øjeblik eller genstartet, kan det skyldes, at CMOS-batteriet ombord dør eller er dødt, det kan især være tilfældet med ældre Mac'er. Den nemmeste løsning ville være at enten tage den til Apple til reparation eller bare for at være sikker på, at Mac'en er tilsluttet internettet regelmæssigt, så den kan trække den nye nøjagtige dato og klokkeslæt fra den eksterne server for at indstille den korrekt.

Løsning af fejlen i Chrome til Windows ved at rette uret:

  1. Afslut Chrome-browseren
  2. Højreklik på systemuret i startlinjen, der findes nederst til højre på skærmen
  3. Vælg at ændre dato og klokkeslæt indstillinger, og indstil datoen for at være præcis (eller endnu bedre, hvis versionen af ​​Windows understøtter den, skal du indstille den til at konfigurere denne automatisk ved at synkronisere til en tidsserver *, så du ikke behøver at rodne med det igen)
  4. Når uret er indstillet til den rigtige dato og klokkeslæt (dagens dato, øjeblikket), genstart Chrome og besøg websiden igen, skal fejlmeddelelsen være væk.

* Synkronisering af Windows-tidsserver kan aktiveres i Kontrolpanel> Ur> Dato og Tid> Internet-tid> og vælge "Synkroniser med en internet-tidsserver", vælg Opdater nu og klik derefter på OK

Som nævnt, hvis fejlmeddelelsen fortsætter med at komme tilbage, efter at Windows-pc'en er genstartet eller lukket, er det næsten helt sikkert, fordi det indbyggede batteri er dødt eller døende. Dette kan erstattes af en lokal teknologi, men en anden løsning er at bare være sikker på, at Windows-computeren forbinder til internettet ved opstart, hvor den nøjagtigt kan indstille klokkeslættet og datoen og have den proces færdig, før man forsøger at bruge internettet.

ANBEFALET: Opdater Chrome til den nyeste version

Når det er muligt, skal du opdatere Google Chrome-browseren til den nyeste version, der er tilgængelig på http://chrome.com. Dette er muligvis ikke muligt med ældre hardware, der sidder fast på en ældre systemsoftwareudgivelse eller en ældre version af browseren, men nye versioner bedre forklarer denne fejlmeddelelse og gør det lidt mere indlysende, det er et systemklokproblem, som fejlmeddelelsen vil ofte sige "Dit ur er bag" eller "Dit ur er foran", med en "Net :: ERR_CERT_DATE_INVALID" forside for at følge med. Det er ret lige fremad, men i nogle tilfælde ser du meddelelsen "" Din forbindelse ikke er privat "eller Net: ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID eller Net: ERR_CERT_COMMON_NAME_INVALID i stedet for især tidligere versioner af Chrome eller afhængigt af hvor langt i fortiden eller fremtiden klokken er er indstillet.

Det var alt, hvad det tog for at fejle meddelelsen "forbindelse ikke privat" på en husstand til computere (for de undrende, i dette tilfælde forekom det sandsynligvis på både Mac og Windows PC, fordi de begge var blevet slukket og frakoblet i flere måneder i opbevaring ), så hvis du selv støder på denne besked, fastsætter du datoen, opdaterer Chrome, og du vil næsten helt sikkert være tilbage igen, problemfri.

For, hvad det er værd, kan forkerte datoer på en computer eller enhed forårsage alle former for anden kaos, fordi du ikke kan installere OS X på grund af verifikationsfejl, lader Mac App Store-apps ikke starte med at brickle en iPhone med 1970-datofejlen, Dermed er du sikker på, at datoen er indstillet korrekt og præcist, det er ofte en vigtig fejlfindingsløsning til mange forskellige softwareproblemer, uanset om det er på en Mac, Windows PC eller iPhone.