Sådan synkroniseres et Bluetooth-headset med en pc

Et Bluetooth-headset giver mulighed for en trådløs forbindelse til din computer og kan konfigureres til at arbejde med mange udbydere af VoIP og videokonference. Når en computer og et headset er synkroniseret til at arbejde sammen, kan de tilsluttes på et senere tidspunkt ved at tænde headsettet, når det er inden for din computers rækkevidde.

Trin 1

Tænd dit Bluetooth-headset, og sæt det i "Parringstilstand." Se headsetets brugsanvisning for den korrekte måde at placere enheden i parringstilstand på.

Trin 2

Klik på "Mine Bluetooth-steder" på dit skrivebord eller i menuen "Denne computer" eller "Computer".

Trin 3

Vælg "Find Bluetooth-enheder i nærheden." Alternativt kan du højreklikke på Bluetooth-ikonet i proceslinjen og vælge det på listen over muligheder.

Trin 4

Klik på din Bluetooth-enhed i det vindue, der vises. Højreklik på ikonet, og vælg "Par enhed" på listen over muligheder. Du bliver bedt om at indtaste et kodeord til headsettet. Hvis du aldrig har oprettet en, er standardadgangskoden "0000".

Klik på "OK" for at synkronisere enheden med din computer, og parringsprocessen er afsluttet. I de fleste tilfælde opretter enheden automatisk forbindelse til computeren til øjeblikkelig brug. Hvis det ikke gør det, skal du højreklikke på ikonet for headsettet i "Mine Bluetooth-steder" og vælge "Opret forbindelse". Alternativt kan du bruge funktionen "Hurtig tilslutning" på Bluetooth-ikonet i systembakken.