Sådan sorteres noter på iPhone eller iPad efter Navn eller Dato

IOS Notes-appen er en populær måde at samle noter af forskellige ting, tegne skitser og doodler, vedligeholde et billede eller en billedsamling, holde nogle notatdata adgangskode beskyttet og sikkert, og meget mere.

Som standard vil Notes-appen til iPhone og iPad placere den senest redigerede note øverst på listen med noterapplikationer, men hvis du vil justere, hvordan du sorterer dine noter, kan du gøre det med en indstillingsjustering. Du kan vælge at sortere noter efter navnets titel, oprettet dato eller redigeret efter dato.


Mens du måske tror, ​​at sorteringsindstillingerne til Notes-appen ville være indeholdt i selve iOS Notes-appen, vises sorteringsindstillingerne i stedet i Notes-indstillingerne i appen Indstillinger. Dette lyder sandsynligvis mere forvirrende end det er, så bekymre dig ikke og følg med for at sortere dine iOS Notes, bare hvordan du vil.

Sådan sorteres noter i iOS efter navn, dato redigeret eller dato oprettet

  1. Åbn appen "Indstillinger" i iOS og rul ned og vælg "Notes"
  2. Rul ned til sektionen "Visning" og tryk på "Sorter noter efter"
  3. Vælg en af ​​følgende tre sorteringsmuligheder:
    • Dato redigeret - Standardindstillingen, øverste apps blev redigeret senest
    • Dato oprettet - øverste apps vil være de senest oprettede
    • Titel - Noter vises i alfabetisk rækkefølge efter notat titel

  4. Afslut indstillinger, og åbn Notes-appen i listevisningen for at se dig ny sorteringsfunktion i kraft

Noteringssorteringsmetoden kan også kombineres med pinning Notes i iOS øverst, så vigtige noter altid er øverst, uanset hvordan de andre Notes er sorteret.

Måske vil en fremtidig version af iOS Notes-apps muliggøre sortering af skift direkte i selve appen, men indtil da kan du enten justere, hvordan dine noter sorteres gennem indstillingsappen eller stole på Notes-søgning i iOS eller Notes-pinning for at finde den Bemærk, at du leder efter. Glad notat tager!