Sådan oprettes en sang til et MP3-link

Deling af musik, du har skrevet, eller podcasts, som du har optaget med millioner af mennesker over hele verden, er simpelthen et spørgsmål om et par klik på din computermus. Der er så mange gratis websteder, der tilbyder at være vært for dine billeder, videoer og selvfølgelig musik, at deling af indhold aldrig har været lettere. Du skal blot finde det websted, der fungerer bedst for dig og uploade din MP3, og din fil vil være et link på Internettet på ingen tid.

Trin 1

Find MP3-sangfilen på din computer. Du har muligvis en mappe med titlen "Min musik" i din "Mine dokumenter" -mappe, der f.eks. Indeholder dine MP3'er. Find MP3-filen, og husk navnet på den fil, så den let kan uploades senere.

Trin 2

Besøg et af de mange MP3-hosting-sider. Se www.audiohostings.com for en liste over forskellige mp3-hosting-sider. Nogle, såsom Kiwi6, er kun vært for mp3'er. Andre kan dog være vært for MP4, WAV eller andre typer musikfiler. Se gennem siderne for at finde den, du har mest tillid til. Kiwi6 og Filexoom er lette at forstå og arbejde godt.

Trin 3

Når du har fundet det MP3-hosting-websted, du gerne vil bruge, skal du finde knappen "Upload nu" eller "Gennemse" på webstedet. Find MP3-filen på din computer for at uploade til MP3-webstedet. Klik på "Upload", og vent på, at filen uploades til computeren. Du skal se en statuslinje for at se den igangværende upload på de fleste hostingwebsteder.

Få det link, der leveres af værtsstedet, der går direkte til siden til download af sange eller et link, der automatisk downloader sangen. Dette link skal gives straks efter upload er afsluttet på webstedet. Du er nu fri til at sende dette link i opslagstavler eller på et personligt websted for at dele med andre. Husk at følge alle copyrightretningslinjer, som sangen måtte have vedhæftet sig.