University of Washington tilbyder certifikat i iPhone & Cocoa Development program

Her er noget, der er bundet til at være populært. University of Washington tilbyder et certifikatprogram i iPhone Development, coursework dækker også kakao, men der er masser af programmer for kakaoudvikling derude, så det er virkelig iPhone-udviklingen, der gør det skiller sig ud. For nuværende er programmet kun tilbudt på University of Washington Seattle campus, men ArsTechnica rapporterer, at et onlineudbud vil være tilgængeligt næste år.

Her er programbeskrivelsen direkte fra UW:

Lær sprog, rammer, processer og færdigheder til at udvikle kvalitetsapplikationer til Apples iPhone. Bliv bekendt med Objective-C og begynde at udvikle applikationer i kakaorammen ved hjælp af iPhone SDK (Software Development Kit). Få værktøjer til at designe, bygge og teste dine applikationer og effektivt markedsføre dem gennem App Store. Udvid din viden til at omfatte mere avancerede programmer til kakao programmering.

University of Washington: Certifikat i iPhone Development

Hvis du er interesseret i iPhone Development og ikke er interesseret i at betale for et certifikatprogram, er det et godt sted at starte Apple.coms helt egen iPhone Developer site, iPhone Dev Center og ved at hente en god bog, anbefaler vi at begynde iPhone 3 Udvikling: Udforskning af iPhone SDK tilgængelig fra Amazon.com