Sådan tilsluttes trådløse hovedtelefoner til et tv

Elementer, du har brug for

  • Trådløse hovedtelefoner og base

  • Lydkabler (se konnektortyper i din brugermanual)

At leve med et barn, en væsentlig anden eller værelseskammerat, der følger en anden tidsplan end dig, kan være smertefuldt. Især når du vil se en DVD klokken to om morgenen. Før var dine muligheder at se på lydløs med undertekster slået til eller undvære. Nu med trådløse hovedtelefoner er det muligt at bruge din fladskærm, når du vil, uden at generer nogen. Trådløs hovedtelefonopsætning er en nem proces, der gør det muligt for dine værelseskammerater at sove lettere om natten.

De fleste trådløse hovedtelefoner inkluderer genopladelige batterier. Du skal oplade dem ved hjælp af hovedtelefonbasen, før installationen kan fortsætte.

Tilslut senderbasen på dine hovedtelefoner til din lydmodtager eller tv. Brug det rette kabel til din enhed (se brugervejledningerne), tilslut den ene ende til lydindgangen på din trådløse hovedtelefonsender og den anden til lydudgangsstikket på din modtager eller fjernsyn.

Test dine hovedtelefoner. Tænd dit fjernsyn, og vælg den funktion, du vil lytte til. Tænd for det, og sørg for, at dine trådløse hovedtelefoner også er tændt. Juster lydstyrken til et behageligt niveau.

Tips

Hvilken type kabel du bruger, afhænger af dit system. Du kan bruge analoge lydkabler, digitale lydkabler eller bare sætte basen direkte i et hovedtelefonstik. En digital lydindgang giver dig den bedste lydkvalitet, hvis du har muligheder.