Sådan nulstilles min XBox 360-adgangskode

Xbox 360 inkluderer en "Familieindstillinger" -funktion, der giver dig mulighed for at tilpasse den type indhold, du gerne vil have dine børn at se. Så for eksempel, hvis dit barn forsøger at se en R-klassificeret film, kan dine indstillinger muligvis forhindre filmen i at blive spillet. Disse forældrekontrol hænger alle sammen på din valgte adgangskode, så hvis nogen får fat i denne hemmelige nøglering, kan de få adgang til alt konsolens indhold. Nulstil om nødvendigt adgangskoden for at beskytte dine "Familieindstillinger".

Tænd Xbox 360, og åbn eventuelt dashboardmenuen.

Vælg "Familieindstillinger" i sektionen "Min Xbox" på instrumentbrættet. Hvis du har et "Family Pack" Xbox Live-abonnement, skal du vælge "Family Center" i menuen "Min Xbox" i stedet.

Vælg "Konsolsikkerhed". Et skærmtastatur åbnes.

Indtast din nuværende adgangskode, og tryk på "Start".

Gå til "Skift adgangskode." En menu "Indstil adgangskode" vises.

Vælg "Skift adgangskode." Et skærmtastatur vises igen.

Indtast din nye ønskede adgangskode, og tryk på "Start". Indtast adgangskoden, og tryk på "Start" igen for at bekræfte ændringen. Du omdirigeres til hovedmenuen "Indstil adgangskode". Du kan også ændre "Spørgsmål om nulstilling af adgangskode" og "Svar om nulstilling af adgangskode" i denne menu, hvis det ønskes. Hvis du glemmer din adgangskode, kan du besvare dit hemmelige spørgsmål for at nulstille adgangskoden.

Vælg "Udført". Menuen "Konsolsikkerhed" vises.

Vælg "Gem og afslut" for at gemme nulstillingen af ​​adgangskoden.