Sådan downloades og gemmes musik

Mange mennesker bruger deres computere som personlige underholdningssystemer, hvor de kan downloade indhold til personlig underholdning. Du kan nyde musikindhold på mange måder, herunder at indsætte en cd i cd-drevet og afspille dets musikindhold. Eller du kan downloade og nyde musikindhold fra en downloadtjeneste til musik uden påtrængende cd'er med et klik eller to. Uanset hvad skal du bruge din computer til at tilfredsstille lydfilen i dig.

Trin 1

Tilmeld dig en downloadtjeneste til musik. Top Ti anmeldelser har en omfattende liste over musiktjenester, der giver dig mulighed for at købe og downloade musikfiler til din computer.

Trin 2

Søg efter sange efter musikgenre, kunstnernavn eller sangtitel. Nogle programmer kan også have en daglig "Feature List", hvor du vil være i stand til at downloade en bestemt sang gratis. Vælg de sange, du vil downloade, og klik på knappen "Køb" eller "Køb". Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste dine kredit- eller betalingskortoplysninger for at købe og downloade musikfilen.

Trin 3

Vælg en download-destination. Den valgte mappe indeholder alle downloadede musikfiler på et praktisk sted. Klik på "File" og vælg "Import" eller "Download Destination." Naviger til et sted på din computers harddisk, hvor den downloadede musik gemmes.

Trin 4

Gem musikken på din computer eller et USB-flashdrev. Den downloadede musikfil monteres automatisk på din computers harddisk. Men hvis du vil gemme musikken i en ekstern kilde for at beskytte din musikfil under et systemnedbrud, skal du gemme musikken på et flashdrev.

Indsæt flashdrevet i en åben USB-port. Klik på "Denne computer" og klik på "Flash-drev." Naviger til musikfilen på din computers harddisk. Træk og slip filen i flashdrev-vinduet. Når du er færdig med at gemme din musik på flashdrevet, skal du frakoble flashdrevet fra USB-porten.