Sådan konfigureres Linksys til repeater

En Linksys trådløs router eller et adgangspunkt lader dig forbinde forskellige computere, så de alle får adgang til den samme internetforbindelse og har mulighed for at dele filer. I nogle tilfælde har du muligvis brug for dit trådløse signal for at gå længere, f.eks. Hvis der er flere forskellige rum i en bygning med computere. Linksys-routere og adgangspunkter inkluderer en funktion i deres opsætningsmenuer til at konfigurere enheden som en repeater, der udvider dit signal.

Få adgang til enhver af de computere, der er tilsluttet dit netværk via Linksys-enhederne. Naviger en webbrowser til Linksys-enhedens installationsside på "http://192.168.1.1."

Indtast dit Linksys brugernavn og din adgangskode i tekstfelterne, og vælg "Log ind." Hvis du endnu ikke har ændret dem, er brugernavnet "admin", og adgangskodefeltet efterlades tomt.

Naviger til fanen "Status" øverst til højre i vinduet. Klik på linket "Trådløs", som er nær toppen af ​​vinduet.

Skriv strengen med 12 bogstaver og tal, der er anført i overskriften "MAC-adresse". Naviger til fanen "Opsætning" i øverste venstre ende af vinduet. Klik på linket "AP-tilstand" under overskriften "Opsætning".

Klik på alternativknappen mærket "Trådløs repeater". Skriv den MAC-adresse, du tidligere har noteret, i tekstfeltet ved siden af ​​alternativknappen. Klik på knappen "Gem indstillinger" nederst i vinduet for at konfigurere enheden som en repeater.

Tips

Hvis du bruger et Linksys-adgangspunkt i stedet for en Linksys-router, skal du slutte adgangspunktet direkte til din computer, før du navigerer til "http://192.168.1.1" -adressen. For at tilslutte enhederne skal du køre et Ethernet-kabel fra din computers Ethernet-port til Ethernet-porten på bagsiden af ​​adgangspunktet.