Sådan slås Bluetooth til eller fra med iPhone eller iPad

Bluetooth er fantastisk, da det giver mulighed for, at alle kan trådløst synkronisere hardware sammen. Det er typisk slukket som standard i iOS, så du vil tænde det først, hvis du har tænkt dig at bruge indstillingerne for Bluetooth-tilslutning.

På den anden side, hvis du ikke bruger bluetooth på din iPhone eller iPad, er der ringe grund til at holde den tændt, fordi det er unødvendigt at reducere din iPhone batterilevetid, fordi den har det på det, og det kan ses uden brug af Bluetooth-enheder, der ikke gør det eksisterer eller at du bare ikke vil oprette forbindelse til overhovedet. I så fald skal du spare batterilevetiden og deaktivere den, når den ikke er i brug.

Deaktiver eller Aktiver Bluetooth i iOS til iPhone, iPad eller iPod touch via Indstillinger

Indstillingerne forbliver ens på tværs af alle iOS-enheder:

  1. Tryk på Indstillinger
  2. Vælg "General"
  3. Tryk på "Bluetooth"
  4. Vip på tænd / sluk-knappen for at tænde eller slukke for Bluetooth
  5. Luk ud af Indstillinger, og du er på vej

Sådan slår du Bluetooth til / fra på iPhone og iPad

En hurtigere måde at hurtigt slukke Bluetooth for eller fra er via Control Center, det fungerer i alle moderne iOS-versioner:

  1. Stryg op fra bunden af ​​skærmen for at aktivere Control Center
  2. Tryk på Bluetooth-ikonet for at slukke eller tænde det, hvis det lyser, er det tændt, hvis det ikke er slukket

Husk, at når Bluetooth er aktiveret, skal du parre den påtænkte enhed, computer eller tilbehør med iOS-enheden. Det gøres ved at trykke på det i listen over enheder, der vises efter at det er tændt. Hvis der ikke vises noget i denne liste, kan det andet tilbehør ikke være tændt, det kan have lave batterier, eller Bluetooth er muligvis ikke aktiveret på den.

Hvis du ikke er kendt, er der mange formål til Bluetooth. Fra trådløse håndfri headset, der giver dig mulighed for at tale uden at have telefon op til dit øre, skal du bruge et Bluetooth-tastatur med iPad, hvilket efter min mening er bedre end iPad-docketastaturet, da det er trådløst, eller endda tilslutning af et trådløst tastatur til en iPhone eller iPod touch og opsætning af verdens mindste arbejdsstation, er der ingen mangel på enheder, der bruger Bluetooth. Selv nogle nyere bilstereoer bruger protokollen til at tillade trådløs konfiguration og streaming af ting som et iTunes-bibliotek og Pandora mellem iPhone i lommen og konsolets styreenhed eller ratkontrol under kørslen.