Sådan installeres en DVD-afspiller (9 trin)

Du vil gøre rejsetiden sjovere for dig og dine små, så du besluttede dig for et underholdningssystem. At beslutte at installere et overhead DVD-system kan være givende i det lange løb, men komplekst i starten. En novice kan gennemføre denne type projekter, men nogle erfaringer med dette emne vil få processen til at gå hurtigere. Uanset hvad sparer du installationsomkostningerne. Du kan muligvis også søge installationssupport gennem det firma, du købte systemet fra. Tag dig tid, og det vil betale sig på de lange familierejser.

Trin 1

Beslut, hvor du vil placere det overliggende DVD-system. Bestem den bedste position for alle bagpå for let at se DVD-skærmen. Det kan være nødvendigt at fjerne dit kuppellampe.

Trin 2

Sådan installeres en DVD-afspiller (9 trin)

Skitsere beslaget, der fulgte med DVD-afspilleren på hovedet på dit køretøj, hvor du besluttede at placere DVD-afspilleren. Sørger for, at omridset er centreret fra begge sider af køretøjet.

Trin 3

Sådan installeres en DVD-afspiller (9 trin)

Slip køretøjets forside delvist. Kun den ene side af forlygten skal smides lige nok til at føre ledningerne igennem. Skru førersiden af ​​eller solskærmen på passagersiden, som sikringsboksen er placeret på. Frakobl forfængelighedslampen ved forsigtigt at trække i stikkene. Løsn det øverste og nederste søjlepanel på samme side, hvorfra du fjernede solskærmen med den flade skruetrækker. Det kan være nødvendigt at fjerne sikkerhedsselen, hvis den er fastgjort til den øverste søjle. Sikkerhedsbæltet er normalt fastgjort med et hoved eller en Torx-bolt. Fjern eventuelle skruer og fastgørelsesclips. Skru sparkpanelet ud over sikringsboksen, og placer panelet til siden.

Trin 4

Du vil gøre rejsetiden sjovere for dig og dine små, så du besluttede dig for et underholdningssystem. At beslutte at installere et overhead DVD-system kan være givende i det lange løb, men komplekst i starten. En novice kan gennemføre denne type projekter, men nogle erfaringer med dette emne vil gøre ...

Klip omridset på forlygten. Sørg for, at en støttebjælke løber over det område, hvor du har til hensigt at montere DVD-afspilleren. Hvis der ikke er nogen bjælke, skal du klæbe træskinnen til køretøjets tag.

Trin 5

Brug beslaget til at markere mindst fire borehuller på træet eller støttebjælken. Sørg for at bore hullerne centreret på bjælken.

Trin 6

Kør ledningerne, der fulgte med DVD-afspilleren via headliner. Lad være slap nok til at oprette forbindelse til DVD-afspilleren. Følg instruktionerne, og brug den hardware, der fulgte med DVD-afspilleren. Nogle enheder kræver, at du tilslutter alle ledninger til DVD-afspilleren inden montering. Du skjuler ledningerne bag de paneler, du fjernede.

Trin 7

trin, vil, thcawithverhead, spiller, system, tdvd, behov, tbracket, twires, placere, gøre, rejse, placeverhead, playeradliner, centreret

Monter beslaget forsigtigt ved hjælp af de korte skruer, der fulgte med DVD-afspilleren. Tilslut dometrådene til de relevante ledninger som beskrevet i instruktionerne, der fulgte med DVD-afspilleren.

Trin 8

Tilslut strøm- og lydkablerne som beskrevet i producentens instruktioner. Alle ledninger skal tilsluttes en 12 volt kilde undtagen den sorte. Det skal være jordforbundet. Du kan bruge en hvilken som helst skrue til at jorde den sorte ledning. Brug trådkrymperen til at klippe ledningerne, og brug det elektriske bånd til at sikre ledningsforbindelser. Placer FM-modulatoren under sædet nærmest det sted, hvor du tog panelerne af.

Kør lydkablet til FM-modulatoren. Indstil modulatoren til et af de radiosignaler, der er angivet på modulatoren. Placer ledningerne sikkert løst, hvor panelerne skal udskiftes. Fastgør alle paneler, sikkerhedssele og foring igen.