SBC-opkaldsnoteringsvejledning

SBC erhvervede sit tidligere moderselskab, AT&T, i 2005 og skiftede derefter navn til AT&T Inc. Men virksomheden tilbyder fortsat telefonfunktioner, herunder Call Notes-talemeddelelsestjeneste. Call Notes giver opkaldere mulighed for at efterlade den enkelte en besked, når deres opkald ikke besvares. Denne funktion tilbydes mod et ekstra månedligt gebyr til AT & T-abonnenter. Når din telefonsvarer er konfigureret, kan du kontrollere dine beskeder fra enhver telefon uden yderligere gebyrer vurderet.

Trin 1

Ring til "* 98" eller adgangsnummeret til telefonsvareren på 1-800-225-5668 fra din hjemmetelefon. Indtast din midlertidige adgangskode leveret af AT&T for at starte installationsprocessen. Du bliver bedt om at oprette en permanent adgangskode til din konto. Din permanente adgangskode skal være seks til ti cifre lang. Efter opdatering af din adgangskode vil du blive bedt om at optage en navnemeddelelse og en hilsen. Når du har gennemført disse trin, læses din meddelelsesboks til brug.

Trin 2

Ring "* 98" fra din hjemmetelefon eller 1-800-225-5668 fra enhver telefon. Skriv dit kodeord. Tryk på "1" for at begynde at lytte til dine beskeder, tryk på "2" for at sende en besked, tryk på "3" for at kontrollere modtagelse, tryk på "4" for personlige indstillinger. I menuen "lyt" eller "1" skal du trykke på "7" for at slette en besked, trykke på "8" for at svare på en besked, trykke på "9" for at gemme en besked, trykke på "4" for at afspille en besked igen, trykke på " 5 "for meddelelsesoplysninger inklusive tid og dato, tryk på" 6 "for at sende en kopi.

Ring til dit hjemmetelefonnummer, og tryk på "*", når din telefonsvarerbesked begynder at afspilles. Indtast din adgangskode, når du bliver bedt om det. Tryk på "1" for at lytte til dine beskeder.