Sådan rapporterer du fejl i iOS 10 og sender feedback til Apple

Nu da iOS 10 public beta er tilgængelig til at installere for alle, kan brugere køre beta systemsoftwaren på en kompatibel iPhone, iPad eller iPod touch. Selvfølgelig, da det er beta-software, kan brugere støde på fejl, eller der kan være adfærd, der generelt er uventet eller kan forbedres i iOS 10-betas.

I stedet for at bare blive irriteret, kan beta-testere gøre deres del for at forbedre iOS 10 ved at rapportere fejl direkte til Apple. Derudover kan appen Feedback i iOS 10 Public Beta bruges til at tilbyde generel feedback om iOS 10 til Apple, der tilbyder beta-testeren potentialet til at hjælpe med at forme den næste store iOS-version.


Husk, at når du udfylder fejlrapporter eller giver feedback om et operativsystem eller erfaring i iOS, skal du være så specifik som muligt.

Sådan rapporterer du fejl i iOS 10 og sender feedback til Apple

Alle brugere i iOS 10 Public Beta-programmet har adgang til Feedback-funktionen, hvor fejl og anden feedback kan sendes til Apple, her er hvordan det virker:

  1. Åbn appen "Feedback" på iOS-enheden, det er et lilla ikon med et (!) Udråbstegn på det og kan vises på en af ​​de sekundære hjemmeskærme
  2. Log ind med dit Apple ID som ønsket
  3. Klik på knappen "Ny feedback"
  4. Udfyld hver del af tilbagemeldingen, herunder grundlæggende oplysninger om, hvad der bliver rapporteret, hvor problemet opstår, hvilken type problem der opstår og forskellige andre detaljer om fejlen eller problemet - være beskrivende og detaljeret, hvis det er muligt, som flere detaljer og oplysninger kan være gavnlige for at reproducere problemet og gør problemet mere sandsynligt at blive rettet
  5. Tilføj eventuelt et screenshot eller en video, der viser eller viser problemet, fejlen, quirk, interface oddity eller hvad som helst andet i iOS 10, som du rapporterer til Apple
  6. Når du er færdig, tryk på knappen "Send"

Hvis du vedhæfter logfiler og andre detaljer, vil en bekræftelsesdialog komme op og bede dig om at bekræfte, at du ikke har noget imod at indsende nogle detaljer om enheden og eventuelt andre personlige oplysninger med fejlrapporten. Du kan fjerne loggene og indsende feedbacken igen, hvis du ikke vil medtage dataene.


Det er det! Din fejlrapport eller generel feedback er blevet sendt til Apple, hvor den kan blive gennemgået, og med held vil det rapporterede problem blive rettet.

Appen Feedback Assistant indeholder en indbakke, udkast, sendt og udbakke mappe, hvor du muligvis får kommunikation fra Apple enten om generelle betænkningsmeddelelser eller måske endda om et bestemt problem eller tilbagemelding du har indsendt.

Husk, da du deltager i det offentlige beta-program og brug iOS 10, skal du ikke glemme at sende feedback til Apple ved hjælp af Feedback-appen!

Åh, og på en hurtig side note, hvis du opdager beta-oplevelsen, er det bare for buggy at være tolerabel uanset grund, kan du nedgradere iOS 10 tilbage til iOS 9 som beskrevet her.