Sådan optages en Netflix-stream

Netflix tilbyder gratis streaming af film og tv-udsendelser til abonnenter, men du kan kun se videostreams live og kan ikke downloade dem. Nogle gange er det rart at holde fast i en video, så du ikke behøver at vende tilbage og streame den igen. Optagelse af dem kan gøres med speciel software.

Trin 1

Download og installer Streaming Video Capture. Naviger til din Netflix-stream. Softwaren skal automatisk registrere strømmen og åbne downloadgrænsefladen. Tryk på den røde "Optag" -knap for at fange strømmen. Hvis programmet ikke automatisk registrerer strømmen, skal du kopiere videoens URL og indsætte den i programmets felt. Videooverførslen begynder automatisk.

Trin 2

Kopier URL'en til den Netflix-videostream, du ønsker at optage. Download Web Stream Recorder og installer den. Åbn applikationens grænseflade, og klik på knappen "Tilføj URL" for at indsætte den URL, du har samlet i programmet til download. Vinduet kan minimeres til et ikon, når det downloades.

Installer Replay Media Catcher, og åbn den. Skift konverteringsindstillingerne til dine personlige præferencer eller for at matche den enhed, du vil se videoen på. Tryk på den store røde knap i nederste venstre hjørne af programmets grænseflade for at begynde at optage Netflix-videoen. Overvåg afslutningsstatus og få vist den video, du downloader, før den er færdig.