Sådan løses MagicJack-problemer (5 trin)

MagicJack er en enhed, som du opretter forbindelse til din computer, som giver dig mulighed for at foretage og modtage lokale og langdistanceopkald til $ 19,95 om året på offentliggørelsestidspunktet. Når du har købt enheden, skal du slutte den til din computer og oprette en konto til at begynde at bruge telefonen. MagicJack er ikke fritaget for problemer, og du skal muligvis udføre fejlfindingstrin, hvis du har problemer med enheden. MagicJack har en kundeservicechat, men du kan prøve et par af dine egne fejlfindingstrin først.

Trin 1

Sådan løses MagicJack-problemer (5 trin)

Træk stikket ud af MagicJack, vent et øjeblik og sæt det i igen. Prøv at bruge en anden USB-port, hvis din computer ikke viser en meddelelse om, at den har fundet ny hardware. Når du trækker stikket ud af MagicJack, kan du slukke for softwaren og lade den genindlæses, når du tilslutter den igen, hvilket kan løse eventuelle problemer.

Trin 2

Sådan løses MagicJack-problemer (5 trin)

Genstart computeren. Du kan opleve problemer med at køre MagicJack selv, eller en vigtig baggrundstjeneste kan være gået ned. En simpel genstart løser ofte softwareproblemer.

Trin 3

MagicJack er en enhed, som du opretter forbindelse til din computer, som giver dig mulighed for at foretage og modtage lokale og langdistanceopkald til $ 19,95 om året på offentliggørelsestidspunktet. Når du har købt enheden, skal du slutte den til din computer og oprette en konto til at begynde at bruge telefonen. MagicJack er ikke undtaget fra ...

Gå til en webside for at kontrollere, at din internetforbindelse fungerer. MagicJack kan ikke køre uden en aktiv internetforbindelse. Hvis du oplever forbindelsesproblemer, skal du frakoble og genstarte dit modem og / eller router. Kontakt din internetudbyder, hvis du stadig har problemer.

Trin 4

Magicjack-fejlfinding, Fix magic jack, Fix magicjack-problemer, Fejlfinding af magicjack-problemer

Klik på "Menu" i MagicJack, og placer musen over "Avancerede brugere." Klik på "kør magicFix." Opdatering af MagicJack-softwaren kan muligvis rette eventuelle problemer, du har med enheden på grund af forældet software.

Sådan løses MagicJack-problemer (5 trin)

Tilslut MagicJack til en anden computer, hvis du har adgang til en. Dette giver dig mulighed for at se, om du har et problem med selve enheden i modsætning til din computer eller internetforbindelse.