Spil, der bruger Wii Motion Camera

Det bevægelsesdetekterende kamera, der er fremstillet af Ubisoft, er knyttet til Nintendo Wii med et USB-stik (universal serial bus). Denne teknologi sigter mod at skabe en interaktiv brugeroplevelse med nogle af Wii-spil. Bevægelseskameraet giver brugerne mulighed for at kontrollere spillet ved at bevæge sig foran kameraet for at flytte karakteren på skærmen. Ubisoft-bevægelseskameraet kan også tilsluttes en computer og bruges som et webcam.

"Din form"

"Your Shape" er et træningsspil oprettet til Wii, der er vært for Jenny McCarthy i den amerikanske version af spillet. Spillet interagerer med kameraet ved at lade brugerne udføre bevægelser og øvelser, mens deres bevægelser dokumenteres gennem kameraet. Der er flere andre versioner af spillet, der er udgivet med forskellige værter og på deres modersmål. Øvelserne indeholdt i spillet indeholder træningsprogrammer oprettet af magasinet "Men's Health" og "Women's Health".

"Racquet Sports"

"Racquet Sports" er et spil udgivet til Nintendo Wii, der giver brugerne mulighed for at spille forskellige spil, som tennisbadminton, bordtennis, squash og strandpaddel. Selvom der er andre spil tilgængelige på Wii, der lader dig spille tennis og bordtennis, er dette den eneste, der giver dig mulighed for at lægge fjernbetjeningen ned og spille ved hjælp af bevægelseskameraet. Dette spil kan rumme op til fire spillere, men der er ingen mulighed for online spil.

Spil, der ville drage fordel af Wii Motion Camera

Nintendo Wii har et stort bibliotek med spil, og nogle af dem kan potentielt drage fordel af bevægelseskamera-teknologien. Spil indeholdt i Wii Sports, som bowling, kunne udvikles til at blive spillet uden brug af fjernbetjeningen. Andre spil, der kunne udvikles, der involverer løbe- eller springhandlinger, kunne integreres godt i brug af bevægelseskamera-teknologien. Hjælp brugere med at komme op og bevæge sig vil hjælpe med at ændre stereotypen af ​​den stillesiddende videospilafspiller.

Begrænsninger for Wii Motion Camera

I øjeblikket er der kun to spil, der anvender teknologien til bevægelseskameraet til Nintendo Wii. Med et så begrænset spilbibliotek føler brugerne muligvis ikke, at kameraet er et nyttigt tilbehør, der skal købes. En anden begrænsning ville være, at brugeren har brug for en dedikeret mængde plads foran konsollen, så deres bevægelser kan ses og genkendes i spillet.