Sådan ændres brevstørrelsen i en printer

Standardbrevstørrelsen i en printer er 8,5 tommer x 11 tommer. Dette er den typiske papirstørrelse. Dette fungerer dog ikke for alle printerprojekter. Ændring af brevstørrelsen gennem dine printerindstillinger giver dig mulighed for at udskrive fotos, konvolutter, kort, bannere eller visitkort. Uanset hvilket projekt du vil udskrive, kan du finde en brevstørrelse, der passer til dine behov. De fleste printere giver dig endda mulighed for at oprette brugerdefinerede størrelser og konfigurationer ud over listen over bogstavstørrelser.

Trin 1

Klik på "Start" og derefter "Kontrolpanel". Vælg "Printere og faxenheder". Hvis du allerede bruger et program, kan du få adgang til printerindstillingerne ved at gå til "File" og derefter "Print".

Trin 2

Højreklik på din printer, og vælg "Udskriftsindstillinger". Hvis du får adgang til dette via et program, skal du klikke på knappen "Egenskaber".

Trin 3

Vælg "Letterstørrelse" i rullemenuen Papirstørrelse, og skift størrelsen "Højde" og "Bredde" for at oprette en brugerdefineret størrelse.

Trin 4

Vælg en anden papirstørrelse i rullemenuen Papirstørrelse for at oprette forskellige projektbogstavstørrelser. Du kan tilpasse størrelsen for hver type papirstørrelse.

Klik på "Anvend", når du er færdig. Klik på "OK" for at lukke printeregenskaberne og fortsætte med at udskrive dit dokument eller projekt.