Sådan slettes browserhistorikken fuldstændigt

Din internethistorik indeholder alle oplysningerne for hvert websted, du har besøgt i de seneste uger eller måneder. Mange mennesker kan lide at slette deres historie for at beskytte deres computer mod spyware og tracking cookies. Dette frigør også plads på harddisken. Uanset årsagen er det nemt at slette din browserhistorik, uanset hvilken browser du bruger.

Trin 1

Tænd for din computer, og åbn den eller de internetbrowsere, du bruger.

Trin 2

For Internet Explorer skal du klikke på "Værktøjer"> "Internetindstillinger." Dette åbner menuen "Internetindstillinger". Vælg fanen "Generelt" og klik på "Ryd historik". Klik på "Ja" for at bekræfte og "OK" for at lukke menuen "Internetindstillinger".

For Safari skal du klikke på "Historie"> "Ryd historik". Klik på "Ryd", og du er færdig.

For Firefox skal du klikke på "Værktøjer"> "Ryd nyere historie". Du bliver spurgt, hvad du vil slette. For at slette din browserhistorik fuldstændigt skal du klikke på alle afkrydsningsfelterne og afslutte ved at klikke på "Ryd nu".

For Google Chrome skal du klikke på skruenøgleknappen øverst til højre. Klik på "Indstillinger"> "Under hætten". Klik på "Ryd browserdata", som viser en liste over emner, som du kan slette. For at slette din browserhistorik fuldstændigt skal du klikke på alle afkrydsningsfelterne og klikke på "Ryd browserdata".

Genstart din browser og kontroller, at historikken blev slettet ved at klikke på pil ned i slutningen af ​​adresselinjen. Hvis der ikke kommer noget op, var du succesrig. Hvis ikke, gentag ovenstående proces.