Sådan slukkes videoautoplay på Twitter til Mac OS X

De nyeste versioner af Twitter til Mac og iOS er standard til automatisk afspilning af videoer og gifs, der findes i et feed. Dette kan medføre, at Twitter-appen bliver en strøm af kontinuerlig støj og gener, eller værre, da enhver video (uncensored eller ej) begynder at spille sig selv uden brugerindgang. Uanset om du synes det er godt eller dårligt, afhænger det af, hvad der bliver delt af, hvad og hvem du følger på Twitter, men nogle gange kan selv de mest arbejdsorienterede og fokuserede Twitter-konti lukke op for at se forfærdeligt NSFW og NSFL autoplay indhold takket være den automatiske -play funktion. Derudover kan det ødelægge båndbredde og være en stor distraktion, så måske er autoplay-video bedst slået fra.

Heldigvis kan du, ligesom du kan deaktivere video autoplay på Twitter til iOS, have Mac Twitter appen en mulighed for at deaktivere den irriterende video autoplaying funktion i OS X klienten også. Her er hvad du vil gøre:

  1. Åbn Twitter til Mac-appen, hvis du ikke allerede er der, og træk ned "Twitter-menuen"
  2. Gå til Indstillinger, og vælg derefter fanen "Generelt"
  3. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Automatisk afspilning af video", og luk derefter af indstillinger

Nu skal du være i stand til at gennemse dit Twitter-feed uden at blive sprængt med tilfældigt automatisk afspilning af videoer, film, gifs, da de ikke længere vil spille sig uopfordrede. I stedet vil du, hvis du vil afspille en video i Twitter, klikke på afspilningsknappen på en video eller gif, du vil spille, hvilket giver kontrollen til brugeren snarere end appen.

Dette er især værd for brugere, der har livestream aktiveret i Twitter til Mac app, som ellers kan producere en konstant strøm af videoer og GIF'er, der spiser båndbredde og ressourcer. Som vi allerede nævnt kan det nemt føre til, at du ser ting, du virkelig ville have. helst ikke nogensinde se.

Hvis du ikke kan lide denne funktion på Mac OS X Twitter, vil du sandsynligvis gerne slå den samme video automatisk afspilningsfunktion på Twitter til iPhone også. Selvfølgelig er Twitter ikke den eneste onlinetjeneste, der har autoplaying video, de fleste gør i disse dage, og måske vil du gerne deaktivere automatisk afspilning af video på Instagram samt at slukke video autoplay på Facebook til iOS også.

Og hvis du senere beslutter, at du elsker autoplay-video og savner funktionen, er det altid en hurtig indstilling, der skifter væk for at få dine gifs og filmklip til at spille igen. Ingen skade ingen fejl!