Find hvilke applikationer der bruger og dræner batteri på en MacBook med OS X

Batterier på MacBook Pro, MacBook og MacBook Air er lavet til at tilbyde mange timers arbejde på en enkelt opladning. Desværre kommer nogle gange apps i vejen for vores vidunderlige Mac-batterilevetid, ofte uden at en bruger selv bemærker, indtil deres batterilevetid er pludselig drænet dramatisk. Den gode nyhed er, at det ikke behøver at være sådan, fordi OS X giver en meget nem måde at se præcis på, hvad der bruger batteri (vel energi), som du så kan tage, hvad der er nødvendigt for at løse.


MacBook Air, MacBook eller MacBook Pro skal køre en nyere version af OS X for at få adgang til denne energibesparelse i menulinjen. Hvis du antager, at Mac'en er ny med en moderne OS X-version, kan du se, hvordan du bruger batteriet på enhver bærbar Mac . For at være klar viser dette, hvilke apps der bruger energi, som på en bærbar Mac kan oversætte til, hvor der bruges computerens batteri.

Se øjeblikkeligt, hvilke apps der bruger batteri og energi på en Mac

Dette giver et hurtigt overblik over, hvilke apps der aktivt er energi sultne i OS X:

  1. Træk batteriets menubjælke fra øverste hjørne af skærmen og se under afsnittet "Apps Using Significant Energy" - lad denne liste udfyldes for at se applikationen (e) ved hjælp af batteri og / eller strøm på Mac'en, så kan du træffe foranstaltninger ved at gøre følgende:
    • For at spare batteri / energi, skal du gå til den pågældende app, gemme dit arbejde og derefter afslutte appen eller adressere handlingen, der tager strøm i den pågældende app (som en browserfane eller filmafspilning)

Bemærk at i nogle tilfælde vil du klikke på menulinjen og energiindikatoren skal indsamle data i et øjeblik, før du giver en nøjagtig liste over, hvilke apps der er strømmen sultne.

Det er normalt den bedste løsning at gemme data fra apps, der er angivet under "Apps ved brug af betydelig energi", og derefter afslutte disse apps. Dette bevarer dine data og arbejde, og afslutter derefter ud af appen, der var drænet batteri. Hvis den app, der er angivet, er en webbrowser, som vist i skærmbilledet, skal du kigge efter aktive browsertabeller eller vinduer, der bruger ting som Flash, animation, video eller AJAX, og luk dem, hvis det er muligt.

Selvfølgelig vil du undertiden finde "App ved hjælp af energi", den du bruger og dermed ikke kan gøre meget om, eller kan ikke afslutte det, før du har afsluttet opgaven ved hånden. Hvis det er tilfældet, kan du henvise til mere specifikke batteritip, der kan bidrage til at forlænge batteribesparelsen for alle MacBooks.

Det er værd at påpege, at valg af app fra batterimmenuen starter i aktivitetsovervågningen, som gør det muligt for brugerne at tage yderligere avancerede handlinger, som normalt dræber apps eller processer selektivt.

Til energiformål håndteres det bedst i en anden artikel, men hvis du er komfortabel at afbryde apps i OS X, vil du sikkert allerede vide, hvad du skal gøre allerede. Nogle gange er det bare at afslutte og genstarte en app nok til at afslutte batteridrænningen.

Som nævnt er denne funktion begrænset til moderne versioner af OS X, som Mavericks, OS X Yosemite og nyere og er en af ​​grundene til, at bærbare Mac-brugere måske vil opgradere til Mavericks, hvis de er på en ældre version af OS X, fordi det virkelig kan bidrage til at forbedre batterilevetiden ganske lidt ved at give hurtige handlinger.