Sådan kopieres dvd'er på en computer med 2 diskdrev

Sikkerhedskopiering af en DVD kan være en lang og kedelig proces, når du kun har et diskdrev. Du skal først kopiere diskens indhold til din harddisk, derefter udskifte DVD'en i dit drev og brænde filerne tilbage til den nye disk. Når du har to dvd-drev, bliver processen meget hurtigere og mindre frustrerende.

Trin 1

Indsæt den DVD, der skal kopieres (som vi kalder "den originale DVD") i dit DVD-drev. Indsæt den tomme DVD i din DVD-brænder. Computeren har adgang til begge dvd'er. Indlæs din DVD-kopieringssoftware, såsom Nero, Roxio eller CD Burner XP (som også er kompatibel med senere versioner af Windows).

Trin 2

Vælg "Kopi DVD", hvis du får vist et nyt valgmulighedsvindue (som Nero gør), eller klik på "Filer" -menuen, og vælg "Ny" for at starte en ny session. Vælg det drev, der indeholder den originale DVD som din kildedisk, og det drev, der indeholder den tomme DVD, som dit destinationsdrev (eller "Brænd til") -drev.

Klik på knappen "Kopier", "Næste" eller "Begynd" for at starte kopieringsprocessen. Du kan muligvis blive præsenteret for et andet indstillingsvindue, dette giver dig mulighed for at vælge, om du vil gemme midlertidige filer på din computer eller bare brænde direkte til disken. Hvis du har ledig plads på harddisken, vil lagring af midlertidige filer øge chancen for, at der bliver lavet en god kopi. Klik på knappen "Næste" eller "Kopier" for at fortsætte.