Eksempler på computerbaseret træning

Computerbaseret træning (CBT) er en behavioriststeoretikers drøm, der går i opfyldelse. Allerede i 1912 ønskede Edward Thorndike en bog, der skulle vise side to, efter at læseren var færdig med side 1. BF Skinners nøgleprincip om at give eleven øjeblikkelig feedback til at styrke læring blev stillet til rådighed i den første CBT, "Platon", som blev oprettet i 1960. CBT begyndte med at koncentrere sig om overkommelige kvalitetsinstruktioner, der gjorde det muligt for den enkelte at mestre hvert trin, før man fortsatte til det næste. I dag er CBT vokset til at omfatte ikke-lineær læring og samarbejdssamfund, som eleverne kan få kontakt med andre elever.

Moodle

Moodle, et open source Course Management System (CMS), blev lanceret i november 2001 og kan prale med over 50.000 validerede registrerede websteder i 214 lande, der tilbyder over 3 millioner kurser. Moodle-platformen er i stand til at implementere på et individuelt websted eller til store institutioner med tusindvis af studerende. Moodle inkluderer moduler som fora, databaser og wikier, der hjælper med at oprette Web 2.0-samarbejdssamfund sammen med muligheden for at implementere Sharable Content Object Reference Model (SCORM) til vurdering af opgaver eller quizzer.

Artikulere

Artikulerede hurtige e-læringsprodukter giver hurtig prototyping til din CBT. Du kan oprette CBT'er fra PowerPoints og omdanne dem til interaktiv Flash og tilføje quizzer og film. Du kan købe produkter separat eller i en pakke. Articulate er også SCORM-kompatibel.

Adobe

Adobes E-Learning Suite giver CBT-skabere mulighed for at tilføje demonstrationer, interaktiv simulering, ikke-lineære scenarier og quizzer sammen med at være SCORM-kompatibel.

Camtasia

Camtasia tilbyder funktioner såsom optagelse af PowerPoints, oprettelse af interaktive videoer, indholdsfortegnelser og SCORM-overholdelsesquizzer, hvilket gør det til en nem at bruge CBT-applikation.

Træning Jump Start

Training Jump Start giver dig mulighed for at oprette CBT med en bred vifte af muligheder såsom PowerPoint, videoer, YouTube, Flash, lyd, TechSmiths Camtasia Studio, Adobe Captivate eller Articulate Presenter, HTML, Word, PDF og mere. Der er også mulighed for at få brugerne til at betale for at tilmelde sig.

Helius

Helius Presenter tillader oprettelse af interaktiv CBT og konverterer PowerPoint til Flash-præsentationer. Andre funktioner inkluderer lydfortælling, Flash-film, quizzer og undersøgelser og muligheden for at tilføje en indholdsfortegnelse.

Leder

Dirigent CBT til medarbejderuddannelse tillader registrering og sporing af dine medarbejderes træningsbehov. Du kan oprette medarbejderprofiler, tildele klasser og spore deltagelse. Du kan også udstede licenser og certificeringer. Rapporter er tilgængelige, og hvis du ikke kan finde en rapport fra deres liste, har du mulighed for at ændre eller oprette din egen.