Sådan gendannes redigerede fotos

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • Fotoredigeringssoftware

  • Digitalt fotografi

Evnen til at redigere billeder hurtigt og nemt er en af ​​fordelene ved digital fotografering, men nogle gange foretager du en redigering, du gerne vil fortryde. Det er ikke svært at gendanne et redigeret foto; det tager bare et par klik med musen for at bringe billedet tilbage til dets oprindelige tilstand.

Åbn dit billede i dit fotoredigeringssoftwareprogram. Gå til "File", derefter "Open", og vælg det billede, du vil åbne.

Gem billedet som et dokument i dit fotoredigeringsprogram. For eksempel, hvis du har Photoshop, gemmer du billedet som et Photoshop-dokument. Dette giver dig mulighed for at gemme en original kopi af høj kvalitet af dit fotografi, før du begynder at redigere. For at gøre dette skal du gå til menuen "Filer" og klikke på "Gem som." Vælg dit fotoredigeringssoftware (f.eks. Photoshop), og vælg det sted, hvor du vil gemme billedet (f.eks. En "billedmappe"), og giv det et navn. Klik derefter på "OK".

Vælg "Fortryd" i menuen Rediger. Så længe du har gemt dit originale billede, kan du fortryde ændringer.

Vælg kommandoen “Gentag” i menuen Rediger. Med Gentag kan du gendanne billedet til den tilstand, det var i, før du valgte "Fortryd".

Brug skærmbilledet "Fortryd historik", hvis det er tilgængeligt på din fotoredigeringssoftware. "Fortryd historik" -værktøjet giver dig mulighed for at fortryde mange redigeringer ganske let.

Vælg kommandoen "Vend tilbage til gemt", hvis den er tilgængelig på din fotoredigeringssoftware. Dette giver dig mulighed for at gendanne billedet til den måde, det var det sidste, det blev gemt. Hvis du ikke har kommandoen "Vend tilbage til gemt" i din software, skal du bare lukke dit foto uden at gemme det og åbne billedet igen. Billedet ser ud, som det gjorde sidste gang du gemte det.

Tips

Gem ikke det redigerede billede, før du er helt tilfreds med dine redigeringer; du kan ikke fortryde en redigering, når du har gemt billedet med de foretagne redigeringer.