Sådan rippes onlinevideoer

Onlinevideo er en af ​​de største og hurtigst voksende anvendelser af internetteknologi. Websteder som YouTube kan ikke rigtig gerne hjælpe dig med at downloade videoer til din computer. Men der er måder - hvis du ved, hvor du skal kigge.

Brug af et plugin

Trin 1

Naviger til et af de to første steder i Ressourcer, der er vært for video-download-plugins.

Trin 2

Klik på "Føj til Firefox", og nulstil derefter din browser.

Trin 3

Naviger til den side, der er vært for den video, du ønsker at downloade.

Trin 4

Højreklik hvor som helst på siden, og åbn menuen til dit download-plugin. Vælg "Download fil."

Gå til det sted, du vil gemme din video, og klik på "Gem". Denne metode er bedst for brugere, der ønsker at arbejde med den originale fil nøjagtigt som den findes på siden.

Brug af et websted

Trin 1

Naviger til et af de to anden steder i Ressourcer, der er vært for videokonverteringstjenester. Klik på "Download" på "Zamzar".

Trin 2

Indtast webadressen til det websted, der indeholder den video, du vil downloade, i bjælken på websiden til videokonvertering.

Trin 3

Vælg det format, du vil have videoen konverteret til, fra sidens rullemenu.

Trin 4

Klik på "Start" på "Vixy", eller indtast din e-mail-adresse i "Zamzar", og klik derefter på "Konverter".

Vent på, at "Vixy" -hentningen bliver tilgængelig (det kan tage op til et minut, afhængigt af filens størrelse), og klik derefter på "Gem". På "Zamzar" skal du vente i op til fem minutter, før filen konverteres og sendes, og tjek derefter din e-mail-adresse for at downloade filen. Denne metode fungerer bedst for brugere, der ønsker at konvertere filer til et mere universelt format FLV (FLash Video).