Sådan programmeres en Adelphia fjernbetjening

Adelphia fjernbetjeninger bruges ofte sammen med Time Warner kabelbokssæt. De kan let programmeres til at styre en bred vifte af hjemmeelektronik. Fjernsyns-, video- og DVD-afspillere kan alle styres via den universelle fjernbetjening. Fjernbetjeningen leveres med en brugermanual, som det er meget vigtigt at have adgang til, når du programmerer din fjernbetjening. Hvert fjernsyn har sin egen unikke kode, der skal indtastes for at fjernsynet og fjernbetjeningen kan oprette forbindelse til hinanden.

Trin 1

Find mærket til dit fjernsyn i brugervejledningen til din, der fulgte med din Adelphia fjernbetjening. Koden vil være enten tre eller fire cifre lang. Mange tv-producenter vil have flere koder.

Trin 2

Tænd for fjernsynet. Tag fjernbetjeningen, og hold ikke knapperne "TV" og "Select" nede samtidig, indtil det røde lys blinker to gange på fjernbetjeningen.

Trin 3

Indtast den tre- eller firecifrede kode. Hvis det er korrekt, skal det røde lys blinke to gange. Hvis den ikke gør det, skal du indtaste den næste kode, der er anført for producenten.

Test fjernbetjeningen. Drej mod fjernsynet, og prøv at justere lydstyrken eller kanalen. Kontroller også, om fjernbetjeningen slukker og tænder fjernsynet ved hjælp af tænd / sluk-knappen.