Hilarious Picture Fanger det præcise øjeblik en Skydiver mister iPhone i midten af ​​Free Fall

Har du ikke hader det, når du skydiver og taber din iPhone under et frit fald? OK så sandsynligvis kan ingen af ​​os sige, at der er sket noget med dem, men dette hilariske billede fanger det nøjagtige øjeblik, hvor en sådan begivenhed forekommer på nogle ulige tusind meter over jorden. På billedet har en skydiver, der hedder Patrick, et enormt grin på deres ansigt, helt uvidende om, at deres iPhone drev ud af lommen ... så længe iPhone, det var så rart at vide dig.


Men frygt ikke! Den luftbårne iPhone blev senere fundet og genoprettet ved hjælp af Find My iPhone, iCloud tracking service. Hvad der er lige så imponerende er implikationen, at iPhone skal have overlevet virkningen af ​​et frit fald fra tusinder af fødder i luften, der falder helt til jorden og lander i hvem ved hvad. Og her tænkte jeg, jeg var sej for at gendanne min iPhone fra en dråbe i en pool ...

Det originale billede er opført ovenfor, og vi vendte det om til den rigtige orientering (jorden ligger på bunden) og fremhævede iPhone, der flyver væk fra skydiverslommen på billedet nedenfor:

Dette billede blev indsendt til Twitter af @lloyddobbler, med den tilhørende tekst: "Min ven Patrick mistede sin telefon denne weekend. (og fundet det ved hjælp af appen "Find min iPhone".) #skydiving "

Tro det eller ej, det er ikke første gang, at en iPhone har overlevet en dråbe, mens faldskærmsudspringet ... selvom den sidste havde meget brudt glas og ikke havde et så godt billede at følge med historien.

Endnu en grund til at oprette Find My iPhone, hvis du ikke har gjort det endnu, især hvis du planlægger en skydivingstur.

Takket være @mikko til opdagelsen og sætte dette på vores radar, glem ikke at følge os på Twitter også.