Sådan deaktiveres en jammer

Elementer, du har brug for

  • Quad band mobiltelefon

  • VOIP applikationer

En jammer er en enhed, der bruges til at blokere signaler ved at blokere Bluetooth eller trådløse signaler til mobiltelefoner, GPS-signaler og Wi-Fi-systemer. Jammere oversvømmer et bestemt område med støj, der dækker de radiobånd, der skal fastklemmes. Jammere kan bruges af mange grunde, såsom at forhindre uønskede opkald fra telefonsalg; samt holde folk på bestemte spillesteder, såsom restauranter, fra at bruge deres mobiltelefoner i den specifikke nærhed. Retshåndhævelses- og efterretningsfolk har også været kendt for at bruge denne teknologi, når de håndterer kriser som gidssituationer og bombetrusler. På trods af dets mange anvendelser er der nogle stater, der forhindrer brugen af ​​jammere, og dette bør kontrolleres inden du køber en.

Stop med at bruge din mobiltelefon, hvis din telefon sidder fast. Hvis du har et Voice Over Internet Protocol (VOIP) -system installeret på din mobiltelefon som et program, skal du bruge det for at komme rundt i de fastklemte radiofrekvenser. Du kan bruge VOIP-tjenester på din mobiltelefon, der har applikationer, du kan downloade. Et par der kommer i tankerne er Vonage og Skype, som kan bruges til at ringe til folk uafhængigt af din mobiltelefonplan.

Forlad det område, hvor jammeren bruges, for at forhindre radiofrekvenser i dette område. Jammere dækker normalt op til 30-80 fod plads, der bruges til at blokere radiofrekvenser i dette område. Du skal blot køre eller gå væk så langt som muligt fra fastklemningsområdet for at genvinde brugen af ​​dit elektriske udstyr.

Køb en firkantet mobiltelefon, der bruger fire frekvenser. Kun to frekvenser i USA bruges, og de to andre bruges i resten af ​​verden. Selvom det er ideelt at bruge en firkantet mobiltelefon, er de stadig meget dyre for at få den bedste modtagelse. Quadband-mobiltelefonen giver dig mulighed for at skifte frekvens på din mobiltelefon, og jammere kan kun blokere en frekvens ad gangen.

Skift din dataplan på din mobiltelefon, GPS og trådløs service, da de har forskellige frekvenser, som også kan bruges. 3G, 3G'er og 4G er højere båndfrekvenser end de mere udbredte.

Find ud af, hvem der jammer frekvenserne, og find, hvor jammeren kan være. Sluk enten jammeren selv, eller advar myndighederne om at deaktivere den.