Returner Safari 6 Slet nøglefunktionalitet for at gå tilbage til en side

Safari 6 ændrede den langvarige opførsel af slettetasten, som bruges til at navigere tilbage til en side, når den trykkes, men nu gøres ingenting. I stedet bliver navigering af websider frem og tilbage gjort via kommando [og kommando].

Hvis du vil returnere navigationsadfærd på en side til Slet-tasten i Safari, kan du gøre det med en standardkommando.

Skift backspace-nøgle til en tilbageknap i Safari

  1. Afslut fra Safari
  2. Start Terminal fra / Applications / Utilities / og indtast følgende lange standardindstillinger på en enkelt linje:
  3.  1 
     standardindstillinger skriv com.apple.Safari com.apple.Safari.ContentPageGroupIdentifier.WebKit2BackspaceKeyNavigationEnabled -bool JA 

    standardindstillinger skriv com.apple.Safari com.apple.Safari.ContentPageGroupIdentifier.WebKit2BackspaceKeyNavigationEnabled -bool JA

  4. Genstart Safari for at ændringer skal træde i kraft

Åbn enhver webside, klik på videresend en side, og tryk derefter på Slet-tasten for at bekræfte ændringen, der blev arbejdet. Hvis det af en eller anden grund ikke gjorde det, er det sandsynligvis et resultat af den usædvanligt lange standardskrivningskommando, der indtastes forkert.

Hvis du vil vende tilbage til standard Safari 6-adfærd og fjerne Backspace-nøgles navigeringsstøtte, skal du ændre -bool-knappen fra JA til NEJ, og genstart Safari:

defaults write com.apple.Safari com.apple.Safari.ContentPageGroupIdentifier.WebKit2BackspaceKeyNavigationEnabled -bool NO

Den seneste version af Safari introducerede også andre kontroversielle ændringer, herunder fjernelse af RSS feed-knappen (du kan tilføje den tilbage med en udvidelse) og fjernelse af RSS-support generelt, hvilket kræver brug af en tredjeparts læserapp i stedet.

Dette fungerer for Safari i både OS X Lion og Mountain Lion, Mavericks, osv. Dette gode tip kommer til os fra MacRumors fora, det bør også gælde for alle versioner af Safari i OS X. Lad os vide i kommentarerne, hvad der virker for dig.