Hvad er Msimg32.dll?

MSimg32.dll er et bibliotek, der bruges af Windows til at tegne gennemsigtige billeder og gradienter. Det blev introduceret med Windows NT 5 og afskrevet med frigivelsen af ​​Windows XP. Mange programmer bruger stadig MSimg32.dll, og en manglende eller korrupt kopi får dem til at gå ned. Udskiftning af MSimg32.dll er enkel, hvis du har de Windows-diske, der fulgte med din computer.

Historie

MSimg32.dll er en komponent i Microsoft Graphical Device Interface (GDI). GDI er det værktøj, som Windows bruger til at tegne linjer, felter, tekst og andre grundlæggende elementer i brugergrænsefladen. GDI blev introduceret i Windows 95 og udvidet over tid. MSimg32.dll indeholder ikke kernefunktionaliteten, men den indeholder tre af udvidelserne.

GDI blev afskrevet med frigivelsen af ​​Windows XP, men det distribueres stadig med nyere operativsystemer, inklusive Windows 7. På grund af dette kan problemer med MSimg32.dll stadig forårsage problemer på nyere systemer.

Funktioner

MSimg32.dll indeholder tre API-funktioner:

AlphaBlend bruges til at vise en bitmap, der indeholder et alfa-lag. Dette gør det muligt at gengive transparente og semi-transparente billeder.

GradientFill kan udfylde rektangler og trekanter med en farvegradient. Det understøtter enkle vandrette og lodrette stigninger og kan også vise stigninger defineret af en kæde af trekanter.

TransparentBlt bruges til hurtigt at kopiere en gennemsigtig bitmap fra et område til et andet. En fejl i Windows 98 fik den til at lække hukommelse, men den er rettet i senere udgivelser.

Manglende MSimg32.dll fil

Selvom MSimg32.dll ikke anbefales af Microsoft til brug i ny software, kræver mange programmer det stadig. Hvis det mangler, kan du få en fejl som \ "Dette program kunne ikke starte, fordi MSimg32.dll ikke blev fundet. Geninstallation af programmet kan muligvis løse dette problem. \"

Hvis din kopi mangler, gik den sandsynligvis tabt på grund af et problem med dit filsystem. En af de mest almindelige måder at ødelægge et filsystem er at slukke for computeren uden at lukke den ordentligt.

Rettelse af en manglende MSimg32.dll fil uden geninstallation

Brug ikke nogen DLL-fixerprogrammer eller DLL-filer, der downloades fra internettet. Du kan ved et uheld installere en virus, fordi du ikke kan stole på kilden til din download.

Den enkleste løsning at prøve først er at udføre en systemgendannelse. Dette gendanner eventuelle nylige ændringer af system-DLL-filer.

Hvis en systemgendannelse ikke løser fejlen, kan MSimg32.dll gendannes fra din Windows-installationsdisk. Indsæt disken, og søg efter MSimg32.dll ved hjælp af søgeværktøjet. Når du finder den, skal du placere en kopi i C: \ Windows \ system32. Dette skal rette fejlen.

Mange nye computere leveres ikke med standard Windows-diske, men har gendannelsesdiske. Du kan muligvis finde MSimg32.dll på en gendannelsesdisk afhængigt af producenten. Hvis du finder det, skal fejlen løses ved at kopiere det til mappen system32.

Rettelse af en manglende MSimg32.dll-fil ved at geninstallere

Hvis systemgendannelse ikke løser problemet, og du har gendannelsesdiske, der ikke indeholder MSimg32.dll, bliver du nødt til at bruge diskene til at gendanne dit system.

Gendannelsesdiske nulstiller din computer til den tilstand, den var i, da den forlod fabrikken. Du bliver nødt til at tage backup af de filer, du vil gemme.

Følg instruktionerne, der fulgte med din computer for at udføre gendannelsen. Hvis du ikke kan finde instruktionerne, kan du prøve at søge på producentens websted.