Adgang og se alle selfies taget direkte på iPhone kamera

Hvis du tager en masse selfies med iPhone, vil du være glad for at vide, at du hurtigt kan få adgang til alle selfie nogensinde taget med det forreste iPhone-kamera ved at bruge et simpelt sorteringsalbum i iPhone Photos-appen. Ligeledes, hvis du bare vil se alle selfies taget af en anden person, kan du hurtigt få adgang til alle selfie taget med iPhone kameraet ved at bruge det samme selfie album på deres telefon.


Dette overses ofte, men det er et virkelig simpelt trick at bruge. Alt det kræver er, at iPhone har mindst en moderne version af iOS som 9 eller nyere installeret på enheden, da tidligere versioner ikke har Selfies foto sorteringsalbum. Og selvfølgelig skal iPhone have nogle selfies, da iPhone er smart nok til at bestemme, hvilke billeder der blev taget med frontkameraet mod bagkameraet.

Sådan ses alle selfies taget med iPhone kamera

Klar til at se alle selfie taget med iPhone kameraet på en enhed? Her er alt hvad du skal gøre:

  1. Åbn Photos-appen som sædvanlig, men tryk på knappen "Albums"
  2. Fra "Albums" -visningen (tryk tilbage til Albums, hvis du er i Kamerarulle), rul ned for at finde albumet "Selfies", tryk på det for at vise et billedalbum på hvert billede taget med et front-vendt kamera, der er gemt på iPhone

Dette album vil også indeholde andre selfies taget af andre iPhone-brugere, der har delt billedet med den aktuelle iPhone, forudsat at billedet er blevet gemt lokalt til enheden.

Selvom dette er et populært træk for folk, der tager mange billeder af sig selv og kan lide at dele dem gennem iMessage eller de forskellige sociale mediekanaler, er det også meget populært hos forældre og lærere af andre grunde.

Selfies-albummet bruger ikke ansigtsgenkendelse eller noget, der er for vanvittigt til at genkende folk eller ansigter. Det omfatter blot ethvert billede taget med kameraet foran kameraet foran iPhone, og selvom du ikke tager billeder af dig selv med det kamera, så vil du find hvad der bruges foran kameraet til at snappe skuddet. Hvis du tager gruppebilleder med selvudløser-kameraet, kan du heller ikke finde disse tilgængelige i selfies-albumet enten (medmindre de også brugte frontkameraet og selvudløserfunktionen alligevel).

Kan du slette "Selfies" fotoalbum i iOS?

Nej, i øjeblikket kan du ikke slette "Selfies" fotoalbum i iOS. Hvis du sletter alle selfies fra iOS-enheden, forsvinder Selfies-albummet automatisk, men det vises straks igen i det øjeblik et nyt selfie er taget eller gemt til iPhone eller iPad. Således kan du ikke fjerne Selfies fotoalbum i Photos app, selvom det kan ændre sig i en fremtidig version af iOS.

Der er også andre muligheder for sortering af album i iOS, så brugerne kan se skurbilleder, panoramaer, skærmbilleder eller kun vise videoer taget med kameraet.