Sådan slettes og afinstalleres HP Printer Deskjet Driver Software fuldstændigt

Almindelige printerproblemer løses ved at slette og afinstallere HP Printer Deskjet Driver og derefter geninstallere det senere. Det kan også være nødvendigt at geninstallere softwaren, hvis du fejlagtigt har tilsluttet printeren til computeren, før du blev instrueret. Afinstallation af softwaren er enkel, hvis du følger instruktionerne på skærmen.

Trin 1

Klik på "Start" efterfulgt af "Kontrolpanel." Vælg "Tilføj / fjern programmer" i kontrolpanelet.

Trin 2

Find HP Deskjet All-In-One driversoftware på listen over tilgængelige programmer. Klik på indstillingen "Skift / fjern."

Trin 3

Følg vejledningen, der vises på skærmen med hjælpeprogrammet HP Uninstall. Det vil kontrollere, at du vil afinstallere Deskjet-softwaren og driveren fuldstændigt.

Trin 4

Sluk for strømmen til HP-printeren, hvis den stadig er tilsluttet computeren, og tag printerens USB-forbindelse ud af computeren.

Trin 5

Åbn "Start" og skriv "udskriv" i søgefeltet.

Trin 6

Klik på "Print Management" i det nye vindue, der dukker op. Dobbeltklik på printerserverindstillingen, der er angivet i panelet til venstre.

Trin 7

Højreklik på computerens navn på den liste, der vises, og vælg "Egenskaber". Gå til fanen "Drivere", og find det rigtige HP-produkt, der blev installeret på din pc.

Trin 8

Fjern driverpakken ved at vælge den rigtige radioknap. Du kan vælge "Fjern kun driver" eller "Fjern driver og driverpakke." Vælg "OK", og driveren fjernes helt fra din pc.

Genstart computeren, så installationen kan gennemføres. Alle spor af HP Deskjet-softwaren skal fjernes.