Sådan konverteres en bilstereo til 110V

En bilstereo er en relativt kompakt og god kilde til lydunderholdning. Producenter har truffet masser af foranstaltninger for at sikre, at dette lille stykke elektronisk udstyr kan levere lydkvalitet, der kan sammenlignes med dets husstandsmodstykke. Der er tidspunkter, hvor du måske har en ekstra bilstereo, som du ikke ønsker at kassere og gerne vil bruge i dit soveværelse eller garage. Bilstereo kører på 12 volt jævnstrøm, men du kan slutte en bilstereo til 110 volt vekselstrøm og få det til at fungere inde i dit hjem.

Trin 1

Anbring bilstereoen og strømforsyningen på en plan og sikker overflade. Tilslut ledningens positive strømforsyning (rød) til bilstereoen til den positive skruetilslutning (rød) på 12 volt jævnstrømforsyningen. Forbind den negative strømforsyningsledning (sort) på bilstereoen til den negative (sorte) skrueterminal på 12 volt jævnstrømforsyningen. Kontroller ledningerne for at sikre, at begge er korrekt tilsluttet til deres tilsvarende farvekodede terminaler. Stram terminalskruerne for at sikre, at de ikke er løse.

Trin 2

Tilslut højttalerne til de korrekte ledninger eller terminaler. Tjek stereoanlæggets ledsagende instruktionsmanual for at kende de korrekte forbindelser til højttalerkablet. Tilslut din bilstereo til dens bilstereoantenne.

Drej bilstereoafbryderen til OFF-position. Drej strømforsyningskontakten til OFF-position. Sæt strømforsyningen i en 110 volt stikkontakt, og tænd dens afbryder. Tænd afbryderen på din bilstereo. Juster lydstyrken og andre lydindstillinger på din bilstereo for at kontrollere lyd og lydkvalitet.