Sådan tilpasses Asus bærbare computere

Asus tilbyder en bred vifte af bærbare computere, der spænder fra overkommelige low-end-modeller til noget dyre specialbyggede maskiner. Hvis du ikke har råd til at få en bærbar pc tilpasset bygget, kan du tilpasse en billigere Asus-bærbar computer til en beskeden pris. Hvis du ved, hvordan du tilpasser din Asus bærbare computer, kan du faktisk ende med et unikt udseende, meget funktionelt slutresultat uden at bruge hundreder af dollars på professionel tilpasning.

Trin 1

Tilslut en ekstern harddisk til din Asus bærbare computer. En af de vigtigste brugerdefinerede funktioner, som mange forbrugere ønsker, er et brugerdefineret, ekspansivt lagerdrev til digitale fotos, musik og videoer. Heldigvis behøver du ikke betale ublu beløb for en professionel installation. Harddiske i sig selv er relativt billige, men installationsomkostningerne kan være høje, især for bærbare computere. En ekstern USB-harddisk koster omkring $ 50 til $ 100 og giver dig mulighed for at udvide din Asus notebooks hukommelse ved blot at tilslutte drevet til en hvilken som helst åben USB-port.

Trin 2

Tilpas dit tastatur med billige vinyltegnoverlejringer. Mange onlineforhandlere sælger små vinylklistermærker, der giver dig mulighed for at føje fremmede tegn til et standard Asus-tastatur. Ved hjælp af de sprogindstillinger, der er tilgængelige på Windows-operativsystemet, der leveres som standard med hver Asus-bærbar computer, kan du tilføje ekstra tegn på dit tastatur og skifte let mellem de to. Dette er meget billigere end at købe et helt nyt, brugerdefineret tastatur til dine tosprogede computerbehov, der ofte kører $ 15 eller derunder. Derudover kan du også bruge vinyloverlejringer til blot at tilføje ekstra farve eller skrifttyper til et standard engelsk tastatur.

Trin 3

Påfør en vinylhud på din bærbare computers ydre. Et brugerdefineret udseende er let at få med en frisk hud som forklaret af Best Laptop Gaming. Du kan få en professionelt trykt hud fra et antal onlineforhandlere for op til $ 10 (se Ressourcer). Du kan også lave din egen hud. Alt hvad du behøver er et stykke af en printbar, statisk klæbende vinyl. Statisk klæbende vinyl fås fra de fleste kontorartikler. Du skal bare udskrive et foto direkte til det statiske klæbemiddel og derefter klippe det, så det passer til din Asus-bærbare computer. Vinylskind kræver ikke klæbemidler og fjernes let, hvilket giver gentagne muligheder for tilpasning.

Brug eksterne enheder til at tilpasse din bærbare computers funktionalitet. Webcams, eksterne mus og andet tilbehør giver dig mulighed for at få mere ud af din Asus-bærbare computer. De fleste eksterne enheder fungerer med enkel USB-forbindelse, og mange enheder fås i kompakte størrelser med små klip, der giver dig mulighed for at fastgøre dem til din bærbare computer.