Sådan sendes et e-kort til en mobiltelefon

Et e-kort er en sjov og enkel måde at sende hilsner til en elsket. Kortet indeholder tekst og billeder, der udtrykker dine følelser eller tanker i et elektronisk format snarere end et trykt papir. Hvis du foretrækker at sende dit e-kort direkte til din modtagers mobiltelefon, skal du sørge for, at din modtager har mulighed for at få adgang til internettet på sin håndholdte enhed.

Opret e-kort

Trin 1

Opret dit e-kort ved hjælp af Evite. Vælg en Evite-skabelon, der er i overensstemmelse med din lejlighed, under rullemenuen "Vælg lejlighed", f.eks. En fødselsdag, tillykke eller grundlæggende "tænker på dig" -kort. Tilføj din tekst og send det færdige kort til din e-mail-konto. Du modtager et URL-link til kortet.

Trin 2

Brug Ezilon til at oprette dit e-kort. Vælg dit design, og klik derefter på "Tilpas og send" for at tilføje dit personlige præg på kortet. Indtast din besked, og tilføj musik, hvis du vil. Indtast dine egne kontaktoplysninger som modtager, så du kan hente et link til kortet for at videresende det til din vens telefon. Denne service tilbyder statiske og animerede kort gratis.

Brug Blue Mountain's e-kortservice til at oprette dit e-kort. Vælg en fødselsdag, ferie eller hverdagsbegivenhed på listen over tilgængelige skabeloner. Vælg indstillingen "Send via e-mail" og opret en konto. Føj dine tilpasningsmuligheder til kortet, og send det derefter til din e-mail-adresse.

Send til mobiltelefon

Trin 1

Hent linket til det e-kort, du ønsker, du sender fra din e-mail-adresse. Skriv en ny besked i din e-mail-konto, og indsæt linket i dit tekstfelt.

Trin 2

Indtast modtagerens mobiltelefonnummer efterfulgt af "@" -tegnet og e-mail-udvidelsen til at sende en besked via hans mobiltelefonudbyder. Hver udbyder har en anden e-mail-udvidelse (eee-ressourcer til en fortegnelse). For eksempel, hvis en T-Mobile-kundes mobilnummer er 212-555-1212, er e-mail-adressen [email protected]

Send e-kort-e-mailen til din modtager. Han modtager linket som en sms. Han kan klikke på meddelelsen for at indlæse den på sin mobiltelefon.