Sådan starter du din egen filmanmeldelseswebsite

Et filmanmeldelsesside skal være et kærlighedsarbejde, da det kan være masser af arbejde. Det kan tage lige så lang tid at skrive en anmeldelse, som det gør at se en film. Et websted skal opdateres ugentligt, dagligt eller endda flere gange om dagen afhængigt af dets fokus. Det kan omfatte anmeldelser af nye film, klassikere, sladder om berømtheder og triviaer, der både skal underholde og informere en læser.

Beslut dig for en niche eller et formål til dit websted, uanset om det er nye udgivelser eller en bestemt genre såsom gyserfilm, komedier, vestlige og uafhængige film.

Opret et domænenavn, der er bundet til dit websteds specifikke fokus, og køb det fra dit websteds vært. Jo lettere det er at huske jo bedre og være parat til at acceptere et .net, .biz. eller .info udvidelse.

Design dit websted ved hjælp af HTML-kode, brugervenlige programmer som FrontPage og Dreamweaver eller en skabelon, der tilbydes af dit websteds vært.

Byg en baggrund, der passer til dit websted. Hvis du fokuserer på moderne film, skal du give det et glimrende Hollywood-look; hvis du gennemgår dårlige komedier, skal du give den en osteagtig eller campy stil.

Tilføj fotos af klassiske film eller film, du gennemgår. Websteder, der er dedikeret til disse film, har ofte pressestillinger, der er beregnet til salgsfremmende formål og er gratis at poste under lovgivning om fair brug.

Send kun filmtrailere, hvis du har et studios tilladelse. Disse er normalt beskyttet af ophavsretsloven. Hvis du linker til et websted, der har traileren, skal du placere den nederst i din anmeldelse, så læserne afslutter din artikel, før de klikker væk.

Sådan starter du din egen filmanmeldelseswebsite

Placer reklame på dit websted for at generere indtægter, eller link til websteder, der sælger filmvarer, der tilbyder tilknyttede programmer. Du får en provision, hvis nogen går til deres side fra din og køber produkter. To gode sider til dette er Amazon.com og AllPosters.com.

Skriv et par anmeldelser, før du starter dit websted live, selvom det betyder at skrive anmeldelser på klassiske film eller nyligt udgivne dvd'er. Nogle læsere bliver på dit websted længere.

Gør webstedet brugervenligt med filmkategorier og søgemuligheder, enten efter filmgenre, skuespiller, instruktør, studie eller æra. Kategorier skal være lige som 1940'ers film, Alfred Hitchcock eller musicals.

Annoncer lanceringen på sociale netværkssider og chatrum i filmforum. Sørg for at medtage lanceringsdatoen for det nye websted, og send en påmindelse, når det bliver live.

Start webstedet og opdater ofte. Nyt indhold får læserne tilbage.

Tips

Opret en regelmæssig opdateringsrutine som hver fredag ​​eller hver mandag-onsdag-fredag. Regelmæssige besøgende vender tilbage på disse dage for at læse dine indlæg.