Afspil MP3- og lydfiler i Finder i Mac OS X med dette ikontrick

Vidste du, at multimediefilikoner kan tjene dobbelt formål som medieafspilning? Ja faktisk kan du faktisk afspille enhver mp3- eller lydfil direkte i Mac OS X Finder ved at bruge dette lille kendte ikonafspilningstrik.

Ved hjælp af Finder-ikonet er lydspillerens trick ret simpelt, her er hvad du vil gøre på en Mac:

 • I et hvilket som helst Finder-visning skal du være sikker på, at visningen er indstillet til ikontilstand, og derefter gå til en mappe med lyd- eller musikfiler i den
 • Hold musemarkøren over en lydfil, indtil afspilningsknappen vises, skal du blot klikke på den for at begynde at afspille musikfilen
 • Lydfilen fortsætter med at spille så længe ikonet har musen fokuseret, hvis du klikker væk lydstopene, eller hvis du svæver igen og klikker på pause-knappen, stopper det også.

  Hvis du ikke kan se ikonafspilningsværktøjerne, er ikonerne sandsynligvis sat til at være for små en størrelse, det ser ud som minimumet er 64 × 64, så juster derefter.

  Dette virker i de fleste versioner af OS X, så så længe Mac'en endda er noget moderne, bør det være godt at gå.

  Den samme slags hover-handling gør det muligt at bladre gennem PDF-dokumenter og endda afspille film i Finder. Du kan afspille og interagere med mange multimediefiler som denne direkte i Mac OS X Finder ved at svinge over ikonet og skifte de knapper, der vises.

  Under afspilning af lyd i Finder er et pænt trick, jeg tror, ​​at afspilning af musik eller lyd inden for Quick Look er en bedre løsning, da du også har en tidslinje til at bladre igennem, så du kan skrubbe gennem musik eller lyd, hvis du vil.