Sådan opdateres Insignia TV-firmware

En firmwareopgradering er den første metode, du skal bruge til at prøve at løse eventuelle problemer, du måtte opleve med dit Insignia-tv. En firmwareopgradering opdaterer operativsystemet på dit Insignia-tv og er beregnet til at løse eventuelle kendte fejl eller problemer med et fjernsyn, efter at det er fremstillet og solgt. Opdatering af din firmware er let at gøre, tager næsten ingen tid og bør lade dit Insignia-tv køre bedre end den dag, du tog det ud af kassen.

Trin 1

Sæt dit USB-flashdrev i din computer.

Trin 2

Download den nødvendige firmware fra Insignia-webstedet. Hvis der vises en dialogboks, skal du gemme firmwareopdateringen på dit flashdrev. Når firmwaren er downloadet til dit flashdrev, skal du fjerne den fra din computer.

Trin 3

Sørg for, at dit fjernsyn er slukket, men stadig er tilsluttet en stikkontakt.

Trin 4

Sæt flashdrevet i en tilgængelig USB-port på venstre side af dit Insignia-tv. Klappen kan være tildækket, så det kan være nødvendigt at flytte et gummi- eller plaststykke ud af vejen.

Trin 5

Tænd for dit Insignia-tv. Dialogboksen "F / W USB Upgrade" vises på din tv-skærm.

Trin 6

Fremhæv "Ja" med din fjernbetjening. Din firmwareopdatering begynder. Når din firmwareopdatering er færdig, vises en dialogboks, der fortæller dig, at opdateringen er afsluttet.

Trin 7

Fjern dit flashdrev fra dit Insignia-tv.

Klik på "Enter" på fjernbetjeningen. Tv'et genstarter. Det kan tage lidt tid, før dit fjernsyn starter op igen. Når din fjernsynsskærm dukker op som normalt, er din opdatering færdig.