Sådan viser vi ugentlige numre i Kalender til iPhone og iPad

Mange mennesker og erhverv er afhængige af uger til at planlægge arrangementer og planlægge deres tid, især på længere sigt hvert år. Som standard viser iOS Kalender-appen ikke ugentlige numre, men en simpel ændring af indstillinger kan gøre det, så ugedag vises i Kalender-appen til iPhone, iPad og iPod touch.


Dette er en meget velkommen ændring, hvis du bruger ugenumre til planlægning, og det er ret nemt at tænde eller slukke for brugerens præferencer. På en hvilken som helst iOS-enhed kan du skifte ugenumre i Kalender-appen til iPhone og iPad:

  1. Åbn appen Indstillinger og gå til "Mail, Contacts, Calendars"
  2. Rul ned til afsnittet "Kalendere" i indstillingerne
  3. Skift "Uge Numbers" til ON-positionen
  4. Åbn kalenderappen til månedsvisning for at se ændringen

Ugedagene vises umiddelbart før ugens start i en lysere grå tekst i månedsvisning og datooversigten, i venstre side af ugens startdato, selv om det vil skifte lidt, hvis du har ændret din uges startdato til mandag snarere end søndag.

Her er hvilke ugentlige numre i iOS Kalender-appen ligner før og efter at blive aktiveret:

Det er subtilt nok, at selvom du ikke stoler på at kende et bestemt uges nummer hele tiden, er det ikke påkrævet at være påtrængende selv ved lejlighedsvis brug.

Selvfølgelig kan du bare skifte kontakten ON, når det er nødvendigt for at kende nummeret på en given uge, og slukke den, når du ikke længere vil se den, men for min iPhone har jeg besluttet at lade den være aktiveret hele tiden. Nu er det let at se, om en synlig ferie falder på en bestemt uge af året, eller hvis en bestemt uge er for travl og vil være i konflikt med andre begivenheder.

Denne funktion er kun tilgængelig på iPhone, iPad og iPod touch, og kører moderne versioner af iOS. Hvis du ikke kan se ugenumrene veksle i appen Indstillinger til Kalender, skal du opdatere iOS for at få vist ændringerne.